Дорогі дівчатка! !!Щиро вдячна всім за плюсики і такі теплі коментар і!!!!
Цитата: Solka
Пиріг фантастичний, духм'яний!!
Соломієчко!!!!Дуже вдячна за сонячні слова,мені так приємно!!!
Цитата: Яруська
Маковея - треба пекти і їсти пироги з маком!
Ярусечко,запрошую -спробуй шматочок,заходь частіше до мене!!!
Цитата: vika
Майєчко! Дуже апетина піца і "вельми смачні пироги" , які думаю на днях спробувати
Віка!!!Дякую,завжди рада Тобі і щиро запрошую на кавусю!
Цитата: боженка
маковий пиріг такий апетитний
Боженочко,щиро дякую,пригощайся!
Цитата: utya
Сподіваюсь з ВАШОЮ допомогою я тут підучуся
Танечко,рада буду ,якщо мої рецепти сподобаються і тісто буде смачним!Все вийде,гарантую 100%успіх!!!
Цитата: Solka
Майєчко, випробувала печиво через м'ясорубку за Твоїм рецептом - всім дуже сподобалось! Таке смачне!!!!! Дякую!!!!!
Соломієчко!!!Моя душа радіє,коли я читаю такі теплі відгуки!!!Всім серцем дякуюююю!
Сирно-ванільний кекс(ідея з блогу mojreceptik))
200 гр кисломолочного сиру
150 гр.борошна
200 гр. цукру
150 гр.масла вершкового
3 яйця
1 упаковка
ванільного заварного крему-80 гр.))
0,5 склянки родзинок
1 ч.л.соди погашеної оцтом
олія для змащування форми
Яйця збити з цукром,додати сир,заварний крем ,розтоплене вершкове масло ,родзинки і борошно.,соду.Замісити тісто.
Форму для випічки змастити олією,дно застелити промасленим папером,викласти масу так,щоб до краю залишилося місце 3-4см..Кекс при випіканні гарно підростає і збільшується у об"ємі.(якщо форми невеликі-вийде два кекси)
Пекти 20-30 хв. до рум"яної кірочки.
Спечений кекс посипати цукровою пудрою або полити помадкою чи розтопленим шоколадом .
Приготування помадки(люкер)3 ст.л. густих вершків довести до кипіння і вимішати з неповною(3/4 склянкою цукрової пудри.Для смаку можна додати декілька крапель соку лимона.
Кекс-смачний,сир майже не відчувається,ніжний на смак,дуже сподобався на роботі моїм дівчатам.Люблять солодке!