Дорогі мої,любі дівчатонька!!!
Щиро вдячна Вам за теплі відгуки і оцінки!!! Радію кожному,хто заходить до мене в гості!!!! Я Вас люблю всім серцем !!!!
Давненько я не була у себе на кухоньці,так скучила за Вами!Сьогодні пропоную Вам до сніданку смачненьку піцу на пательні,рецепт схожий на піцу
від
Ірки Шкірки ,яка стала моєю
улюбленою:)))але й і трішки інший.Спробуйте,пекти її швидко,виходить досить смачно.Основа цікава ,вона нагадує тоненьке бісквітне тісто,м"яке і ніжне!Чим більше начинки-тим краще!
Перепис знайшла на сайті "Поваренок",від Оксаши,є деякі мої доповнення(я додала чуть соди і пательню змастила олією
Піца -5 хвилин2 яйця
4 столові ложки майонезу
4 столові ложки сметани
9 столових ложок муки
без гіркина кінчик ножа соди,погасити оцтом
Все збити ,(тісто,як густа сметана)розділити на дві частини і спекти дві піци.
Пательню,діаметром до 30 см, змащуємо рослинною олією(не наливати!!!((((,злегка підігріваємо і столовою ложкою викладаємо тісто тонким шаром,покриваємо тоненькою цівочкою кетчупу і викладаємо начинку:порізані сардельки,ковбаса,шинка,курятина,гриби,помідори -все,що бажаєте!!!!Посипати тертим твердим сиром,накрити кришкою і пекти на
повільному вогні (на плиті )10 хвилин.Сир розплавився-піца готова!
Приємного апетиту!
Готувала піцу вже багато разів,і зробила висновок,що з цієї порції можна випекти навіть три піци,якщо невеличкі сковорідки і тісто роділити на них дуже тоненьким шаром!Для аромату та смаку піцу можете посипати спеціями,сухим часником,кропом.