Цитата: lana
Майєчко, знову й знову повертаюся на твою сторіночку! Від твоїх пасочок неможливо відірвати очей! Я уявляю, як пахне в твоєму домі!!!!!
Світланко!
Дякую всією душею за коментарі,за гарні слова і щирість!Так,коли печуться Пасочки,то аромат від них залишається в домі на декілька тижнів!
Цитата: Славочка
Христос Воскрес!
Майєчко, вітаю зі святом!
Такі чудові пасочки, кожна ще й оригінально прикрашена! Ти чудова господиня!
Воістину Воскрес!!!!
Славочко,
дякую за відгуки і що забігаєш на мою кухоньку!Пасочки завжди прикрашаю виробами з прісного тіста,змащую їх білком,після випікання вони мають гарний полиск.В цьому році спробувала зробити квіточки з жувального зефіру,...сподобалось дуже,хочу і надалі вивчати це мистецтво .
Цитата: Olenka
.Нагадали Ви мені дитинство
...Спробувала я теж колись відтворити таке оздоблення,та в моїй духовці ті квіточки ледь не згоріли,і нічого не вийшло,бо піч-є піч .
Оленочко
,моя бабуся теж колись так прикрашала Пасочки,нічим не поливала зверху.А щоб не підгоряли-,може треба менша температура випічки?...
Оленочко!До мене -тільки на ти.
Цитата: vika
Христос Воскрес!
Маєчко, пасочки чудові, дуже апетитні і смачні. І оформлені, як завжди, на вищому рівні.
Воістину Воскрес!!!!
Віка!
Всією душею дякую за гарні слова ,так приємно їх читати!!!
******************************************************************
Рецепт смачної закусочки(відновлення сторінки,був надрукований)
Вишукана закусочка-рецепт із ж."Даша"святковий випуск
1 баночка консервованої печінки тріски
4 яйця
50 гр.вершкового масла
100 ядер влоських горіхів подрібнених
1 цибулина,(
я брала зелену)
сік з 1/2 лимона
50 гр.твердого сиру
2 крабові палички
8 листків зеленого салату
2 помідора
сіль
мелений чорний перець
трішки майонезу
ПриготуванняГоріхи обсмажити на пательні без додавання жиру,подрібнити.
Вершкове масло нарізати шматочками і залишити на 10 хв.Яйця зварити,охолодити ,почистити ,розрізати навпіл і вийняти жовтки.
Печінку тріски(сік злити)перетерти з жовтками,додати горіхи,м"яке вершкове масло,добре вимішати.Із цієї маси зробити невеличкі кульки.
Сир і крабові палички натерти на дрібну терку на різні тарілочки і обкачати кульки :половину у паличках,інші у сирі.Поставити до холодильника на 1 годину.
Цибулю дрібно порізати ,скротити лимонним соком,посолити і поперчити.Білки натерти на грубій терці,помідори нарізати кружечками.
На кружечки помідорів посипати порізану зелену цибулю,білки,покрити сіточкою майонезу і викласти кульки.
Прикрасити і подавати на листках зеленого салату!
Гарно і святково
.Печінка тріски-не дешева,тому цю закуску можна робити:із шпротів ,чи будь-якої рибної консерви в маслі.Я пробувала,можна комбінувати.Смачно і оригінально!!!