Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Яруська
20 квітня 2010 14:48
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Славочка
Манник

Славочко!
Ти його пекла? Бо я пекла за трохи іншим рецептом. Мені може бути, а менший-вереда наминав і ще просив! lol
Перейти на початок сторінки
Славочка
20 квітня 2010 14:55
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Ірка-Шкірка
і як він на смак? тобі сподобався???
з чим і як їсти?

Як кекс. Дітям сподобався!
Перейти на початок сторінки
gutka
20 квітня 2010 15:07
Повідомлення #43


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Славочка
Багети

дуже гарненькі, як з пекарні, tongue а може навіть кращі, у мене питання: ти брала 40 г дріжджів, а то мені оці пропорції за рецептом 10 г або 5г сухих незрозумілі
Цитата: Славочка
Манник
має вигляд як буханець білого хліба, дуже доступні продукти, спробую спекти нині, а шо то зверху за темні плямочки?

Повідомлення відредагував gutka - 20 квітня 2010 16:09
Перейти на початок сторінки
Irina
20 квітня 2010 17:42
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Славочка, ти права. Подібний рецепт манника є у Наталідіви. Я його неодноразово пекла ( недавно виставляла у звітах). Але там це покривається шоколадною глазур"ю. Ну і трішки рецепт різниться. Мені дуже подобається.
І ще, -твої багети просто ідеальні!!! winked

Повідомлення відредагував Irina - 20 квітня 2010 18:44
Перейти на початок сторінки
Славочка
20 квітня 2010 18:43
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Valentina
І ще пекла манник з начинкою.

Валентинко, цікаво, яка начинка?
Цитата: Яруська
я пекла за трохи іншим рецептом

треба нам його в окрему темку(різні рецепти)

Цитата: gutka
мені оці пропорції за рецептом 10 г або 5г сухих незрозумілі

вже виправила : я брала 40 г, а за рецептом--10г "живих" дріжджів або 5г сухих
Цитата: gutka
а шо то зверху за темні плямочки?

:) та то я квіточками по тісту виклала оті шоколадні криспи білого і чорного шоколаду, а вони розплились при випічці, що дивно, бо коли пекла твої мафіни, то вони майже не потопились і гарно хрумкотіли.
Цитата: Irina
недавно виставляла у звітах)

а я ж думаю, де бачила! шукала по всіх розділах.
Іду дивитись на рецепт Наталки.
Цитата: Irina
І ще, -твої багети просто ідеальні!!!

Дякую. Але вони трохи тверді вийшли. Краще пекти в ел. духовці. трохи дивно, чому при такій високій температурі. Старалась дотриматись рецепту, мені здається, мали вийти м'якші.

Повідомлення відредагував Славочка - 20 квітня 2010 19:50
Перейти на початок сторінки
Славочка
21 квітня 2010 17:50
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Улюблений супчик мого чоловіка :)
Сирний суп з ковбасками і сухариками



Отже, на 2 л води:
5-6 картоплин
1 морква
1 петрушка
1 цибуля
1-2 зубці часнику
2 плавлені сирки
300г мисливських ковбасок
зелень, сіль, перець, сухі травки.
Для грінок півбатона.

Спочатку варимо картоплю кубиками, для смачнішого навару кладу корінець петрушки(потім його виймаю, коли картопля готова).
Картоплю вийняти і розім'яти(я вжикаю блендером). Покласти її назад у каструлю, потерти туди ж 2 плавлені сирки. Перемішати до однорідності. Посолити, поперчити, додати улюблених приправ(у мене "хмелі-сунелі").

На сковороді підсмажити цибулю, покраяну кубиками, натерту моркву на дрібнішій терці, додаємо порізані колечками ковбаски, ще тушимо, нехай покрутяться. перекладаємо засмажку до каструлі.
Ще варимо, помішуючи 5-10 хв. Покласти вичавлений зубець часнику, порубану зелень.

Для грінок батон порізати дрібними кубиками і підсмажити до рум'яності під грилем або на сковороді, трохи змастивши її олією. Я потерла сиром зверху.


Смачного!

Повідомлення відредагував Славочка - 21 квітня 2010 18:50
Перейти на початок сторінки
Славочка
21 квітня 2010 18:12
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Роблю заготовки для свого флеш-мобу, бо, напевно, гайнемо в тих числах у Карпати. Читати зможу з ноута, а фото і текст напишу заздалегідь :))

Кольоровий рис з куркою


Продукти:
4 курячих стегон
1 цибуля
1 морква
1 червоний перець(цього разу не мала)
жменька зеленого горошку(може бути кукурудза консервована)
1 скл. рису
100 мл білого сухого вина
2 зубці часнику
олія для смаження
1скл. курячого бульйону або окропу
сіль, перець
Приготування:
Курячі стегна помити, замаринувати: натерти вичавленим часником, сіль, перець, вино. Нехай промаринується 15-30 хв.
Обсушити салфеткою і обсмажити у сильно розігрітій олії до рум'яної шкоринки.
Овочі порізати кубиками 1x1 см. Курку вийняти.
Я жир перелила у каструлю з товстим дном.
У цьому ж жирі обсмажити покраяну цибульку, моркву, перець, вкінці додати горошок. Овочі мають залишитися злегка хрумтячими, не втратити форму. Додати промитий рис, перемішати, щоб пропитався соками.
Викласти зверху куски курки, залити бульйоном, щоб вкривав на 1 см рис. Посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і тушити під кришкою 30 хв. Попробувати, чи м'який рис. При необхідності ще додати бульйону і тушити ще 10 хв.
Смакота.

*У мене не було солодкого перцю, то змастила куски курки домашньою аджикою(а там і чілі, і вся компанія:)))

Ідею взято з журналу trio-mia
Я такий рис завжди робила просто з кукурудзою і мисливськими ковбасками(з передачі Б.Бурди) або просто гарнір: потушений з морквою і цибулькою.
але ця страва смачніша-кольоровіша-смачніша!

Повідомлення відредагував Славочка - 22 квітня 2010 00:12
Перейти на початок сторінки
Маруся
21 квітня 2010 18:56
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
Валентинко, цікаво, яка начинка?


Я пекла з вишнями, але мої манки не їдять і манника не їли. У мене надто вибредливі домашні вихованці. У мене багато речей летіло в смітник лише тому що вони не їдять. Онтакий рис як у тебе я готувала - полетіло в сміття. Одне не їсть гречку, друге мяса, третє рису а четверте тільки молоко і п’є. Позабивалабим. am
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
21 квітня 2010 21:36
Повідомлення #49


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Кольоровий рис з куркою

Справді смакота wink !!! Я таке дуже люблю!!!
Цитата: Маруся
Одне не їсть гречку, друге мяса, третє рису а четверте тільки молоко і п’є. Позабивалабим.

Цитата: Маруся
У мене багато речей летіло в смітник лише тому що вони не їдять.

АНАЛОГІЧНО am !!!
Деколи повний холодильник їди: і борщ, і бульйон, і підливка з гарніром і вбивче питання: "А що ще є їсти?"

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 21 квітня 2010 22:37
Перейти на початок сторінки
idianka
21 квітня 2010 21:42
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Славочка
Сирний суп


Ех,не встигла lol !Я теж схожий супчик варю.Правда ще не пробувала з сухариками

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 06:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 60
Гостей: 30
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100