Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Славочка
2 листопада 2010 23:30
Повідомлення #481


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Салат з помідорами і фетою




Готувала домашню фету рецепт тут.
Задля експерименту приготувала небагато. Спробувала відігріти сир, щоб мав щільнішу структуру і гарно нарізався. Вийшло чудово!

Для салату порізати помідори, окремо порізати синю цибулину півкільцями, посолити, скропити яблучним оцтом(рецепт нижче). Викласти на помідори, додати порізану кубиками фету, полити олією (оливкової мені тут так не вистачало!) Притрусити зеленню(петрушка, кріп, базилік).

Повідомлення відредагував Славочка - 2 листопада 2010 23:50
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 листопада 2010 23:46
Повідомлення #482


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
А тепер про

яблучний оцет
Ось минув місяць, як він настоявся. Пахне неймовірно! Можу тепер не купляти всяких магазинних аналогів. Тут я знаю, які яблучка туди пішли, який мед. Ось і очікуваний результат!


А робилося все так за рекомендаціями Маші(lunetta_mama):
На 3х літрову банку:
яблук 1кг
води 1250 г
цукру(меду) 250г
(другий раз ще додати 50-100г на 1 л отриманої рідини)
хліб житній 50г.
Все зважити. Банку ошпарити окропом. Вода+цукор перемішати. Яблука натерти на терці разом з шкіркою. Все перемішати, викласти у банку, чергуючи кубиками хліба. накрити марлею (при 25 градусах у приміщенні витримати 10 днів). Перемішувати 1-2р на день.
Ось така яблучна маса після бродіння: із запахом шампанського, з шумом, яблука майже розчинилися.

Процідити, додати мед і прикрити. нехай пасивно бродить ще 2-3 тижні. Має стати прозорим. Якщо є осад, знімати з допомогою гумової трубки.

Повідомлення відредагував Славочка - 2 листопада 2010 23:48
Перейти на початок сторінки
нетік
3 листопада 2010 00:20
Повідомлення #483


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Славочка,
о це господиня!!!!!! наготувала смакоти, а нам тут пальчики облизувати!!!!!!!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
lingrod
3 листопада 2010 07:21
Повідомлення #484


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Славочка,
Ти молодець! Яблучний оцет приготувала! Я ніяк не наважуся на таке.
Перейти на початок сторінки
lana
3 листопада 2010 14:54
Повідомлення #485


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Ох, і салатик!!! І на улюблений грецький схожий, і водночас- зовсім інший!!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 листопада 2010 18:06
Повідомлення #486


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Усім рада, що завітали, усіх пригощаю, кому що до вподоби!!!!
Перейти на початок сторінки
Яруська
3 листопада 2010 18:12
Повідомлення #487


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Славочка
усіх пригощаю, кому що до вподоби!!!!

... а якщо важко вибрати... можна два??... feel
Перейти на початок сторінки
Solka
3 листопада 2010 20:12
Повідомлення #488


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Славочка всі страви такі цікаві, дякую за фото та рецепти!!! winked love

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
lingrod
3 листопада 2010 20:48
Повідомлення #489


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Славочка,
Цитата: Славочка
усіх пригощаю, кому що до вподоби!!!!

Цитата: Яруська
а якщо важко вибрати... можна два??

Я таки пригощуся, дякую. winked
Перейти на початок сторінки
Маруся
4 листопада 2010 05:05
Повідомлення #490


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Та. оцет в тебе гарний і прозорий. winked
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 18:47

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100