Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Славочка
4 листопада 2010 11:16
Повідомлення #491


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дівчата, оцет добрий вийшов з тонким ароматом яблук(магазинний так не пахне). Яблучка домашні, червоненькі, правда маленькі--от і знайшлося їм застосування. Тепер в мене всі салати з олією і яблучним оцтом.
Перейти на початок сторінки
Славочка
5 листопада 2010 10:03
Повідомлення #492


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
У мене дуже смачний хліб, який гарно нарізається тонкими скибками і дуже смачний.
Хліб для сандвічів та бутербродів




Потрібно:
600 г борошна
25г дріжджів розтерти з 3 ст.л. цукру
1,5 ч.л. солі
1 яйце
57г масла розтопити, остудити
340г молока теплого

Крім цього:
2 ч.л. паприки солодкої
2ч.л. води
2ч.л. олії, сіль

Замісити тісто, вкінці замісу влити масло. Місити довго, поки тісто не почне легко відриватися від стінок миски. Накрити рушничком, нехай підростає 2 год. Розкачати в прямокутник 45 на 30 см.
Змастити паприкою, відступаючи від країв. Скрутити в рулет із короткої сторони. Шов змастити водою з допомогою пензлика. Форму змастила тільки олією. Тісто викласти швом вниз.
В результаті вийшло якраз на довгу вузьку форму 33 на 12 см.
Накрити рушником, нехай підросте. Духовку попередньо нагріти до 200 градусів.
Хліб змастила міцною чайною заваркою.
Пікся 45 хв. Один бік ідеальний, другий випнувся кудись :)
В рецепті писало, що має вийти два хліба по 450г, я все поклала в одну форму, то йому трохи тісно було.

Хліб побачила на сайті nimbul.ru. Там він без начинки, але коли вже розкачала тісто, мусила чимось начинити, згадала про начинку, яку навчила мене Маша lunetta_mama.






Повідомлення відредагував Славочка - 9 листопада 2010 21:35
Перейти на початок сторінки
лідуся
5 листопада 2010 21:22
Повідомлення #493


Молода господинька
  • 34

Репутація: 27
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 60
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 247
Славочко - я зробила оцет по Вашому рецепту. Вийшов не прозорий і солодкуватий. Так має бути.
Перейти на початок сторінки
maija23
5 листопада 2010 21:54
Повідомлення #494


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Славочка,хліб дуже гарний,а в розрізі love , то взагалі winked виглядає казково! m05004
Занотувала і спечу!
Перейти на початок сторінки
Славочка
5 листопада 2010 23:06
Повідомлення #495


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
лідуся, оцет вже вистоявся? він стане більш прозорий після пасивного бродіння 2-3 тижні після фільтрації і зняття осаду.
Майя, печи обов'язково, думаю тобі також сподобається!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
5 листопада 2010 23:58
Повідомлення #496


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Славочка, love love love Не можу налюбуватись!!!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
6 листопада 2010 00:27
Повідомлення #497


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Славочко, хлібчик- супер !!! От доїмо гарбузовий від Катрусі і обов'язково мушу спекти цей- дуже смачний на фото!

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
lingrod
6 листопада 2010 07:46
Повідомлення #498


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Славочка,
Хлібчик -як з виставки!
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 листопада 2010 07:55
Повідомлення #499


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іринко, дякую! Наталю, а в мене Катюшин на черзі наступний!
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
6 листопада 2010 09:11
Повідомлення #500


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Славочка
соленої води замісити м'яке

Славочка!а скільки тут води треба давати?В рецепті шось невказано! Це святкова слойка

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 22:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 38
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100