У мене для вас закуска до гарячих страв чи салатів
"Торби з вітром"Це печиво із заварного тіста готую вже давно
за цим рецептом. Начиняти його можна соленим сиром, м'ясним фаршем з вареного у бульйоні м'яса , густим фрикасе або рагу. Вчора готувала ще
Лобіо, намолола туди побільше горіхів,-- теж смачна начинка.
А недавно побачила у
бухгалтера-Соні заварне печиво із житнім борошном. Вчора доступу до інтернету в мене не було, тож не могла пригадати пропорцій і просто взяла житнього борошна 20% від усієї ваги.
Цікавий смак як для солених начинок.
Начинка з сиру по-ужгородськи:сир домашній м'який, жирний розім'яти (якщо сухий, додати сметани і масла)
сир голландський потерти
посолити, поперчити. Можна додати вичавлений зубець часнику, зелень, солодку паприку, трохи мелених грецьких горіхів-- одним словом на ваш смак!