Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Славочка
20 жовтня 2010 17:43
Повідомлення #451


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Можна просто на хліб, мені смакувало з цими капуснячками,
в лаваш теж було б смачно. А як начинка в пиріжки--то взагалі пісня :)
Перейти на початок сторінки
Славочка
20 жовтня 2010 17:49
Повідомлення #452


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Готувала ще чанахи...
Звичайно, на природі в казані, на вогні вони набагато смачніші чудовий пікнік з чанахами був тут
Але й на плиті чи в горшечку в духовці страва теж не гірша, особливо в таку погоду хочеться з'їсти чогось гарячого і запашного.

Чанахи по-домашньому



1скл. квасолі білої дрібної
500г говядини (у мене реберця)
5-6 картоплин
2-3 моркви,
можна додати баклажан (у мене не було)
2 цибулі
1 скл. томатного соку консервованого
4зубці часника
1 ст.л. борошна, 1 ст.л. томатної пасти(не додаю), 1 ст.л. сметани.
Сіль, перець чорний і червоний,
хмелі-сунелі, горошинки чорного і духмяного перців, лавровий лист
рублена зелень петрушки, укропу, селери, базиліку
рослинна олія для смаження.

Окремо відварити попередньо замочену наніч квасольку до готовності.
Посолити вкінці варіння. Відцідити.
У каструлі з товстим дном обсмажити на розігрітій олії кусочки м'яса, щоб пустили прозорий сік, додати порізану цибулю, ще кілька хвилин посмажити, тоді залити окропом, щоб вкрило м'ясо і протушити 15-20 хв. Додати картоплю, порізану великими кубиками, моркву півкружальцями, сіль, горошинки перців, лавровий лист. Долити окропу, щоб вода вкрила овочі і варити до готовності. Якщо є баклажан, то його попередньо посолити і промити, щоб вийшла гіркота, теж порізати великими кубиками. Вкінці додати варену квасолю, хмелі-сунелі, перець, порізаний або вичавлений часник.
На сковороді підсушити 1 ст.л. борошна, остудити, ввести томатний сік, ложку сметани та том. пасти, розмішати до однорідної консистенції, перекласти у каструлю. Вкінці додати рублену зелень.
Смачного!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
20 жовтня 2010 18:57
Повідомлення #453


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Ой як тут смачно! Дуже апетитне фото!
Перейти на початок сторінки
Славочка
20 жовтня 2010 21:51
Повідомлення #454


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Пригощайся!
Перейти на початок сторінки
lingrod
20 жовтня 2010 22:43
Повідомлення #455


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Славочка,
Ірка-Шкірка,
Цитата: Ірка-Шкірка
а таке лобіо - суперова начинка на вареники чи пиріжки .

Я саме теку начинку і роблю в пиріжки , коли піст іде - миле діло!
Перейти на початок сторінки
Яруська
20 жовтня 2010 22:45
Повідомлення #456


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Славочка
Лобіо по-імеретинськи

Славочка! Файне лобіо! winked Я готую подібне, лише додаю подрібнений часничок і називаю паштет із фасолі.
Перейти на початок сторінки
Славочка
20 жовтня 2010 22:58
Повідомлення #457


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Яруська, тут часник теж додавала, поправила в рецепті. Мені сподобався смак з горіхами!
Перейти на початок сторінки
Яруська
20 жовтня 2010 23:02
Повідомлення #458


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Славочка
Мені сподобався смак з горіхами!

Дякую, Славочко! Спробую з горіхами, думаю, з ними смакуватиме!
Перейти на початок сторінки
Славочка
20 жовтня 2010 23:05
Повідомлення #459


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
здається це саме те, чого не вистачало в паштеті, бо горіхи мають свою олійку.
Перейти на початок сторінки
Софія06
21 жовтня 2010 09:09
Повідомлення #460


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Ой, як я люблю заходити в гості до Славочки, таке все смачненьке! belay
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 08:05

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 38
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100