Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Solka
17 жовтня 2010 17:27
Повідомлення #431


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Славочка, мені дуже сподобалась ваша випічка! winked winked winked

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
17 жовтня 2010 18:08
Повідомлення #432


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Славочка, ну дуже апетитні булочки і струдель! winked
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 жовтня 2010 21:29
Повідомлення #433


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Олюся,
нетік,

на здоров'я! Наталю, та в мене така сама духовка. Розганяю її на повний жар, тоді зменшую, а випічку кладу якнайвище і ще один протвень знизу.
В електричній з конвекцією одне задоволення пекти слойку.
Solka, дякую, можна на ти! :)
Natalyadiva, Наталю, булочки тобі б згодилися, --зараз з манюнею обмаль часу, а це такий швидкий рецепт!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
18 жовтня 2010 12:45
Повідомлення #434


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Славочка струдель чудовий і переконана що дуже смачний
Перейти на початок сторінки
Славочка
18 жовтня 2010 12:59
Повідомлення #435


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Таню.

А в мене сьогодні дитячий смаколик
Солодкий рис з яблуками і родзинками


Також готувала все не заміряючи точних пропорцій.
1 скл круглого рису
промити, залити водою, щоб вкрила рис, коли закипить поварити до випаровування води, долити гарячого молока, помішати. Додати 1-2 ст.л. цукру, щіпку солі, 2 ст.л. масла. Молоко доливати ще кілька раз, щоб рис був готовий і мав ніжну консистенцію.

Яблука 4-5 невеликих почистити, потерти на грубій терці.*
Жменю родзинок замочити у воді.
* у мене твердий сорт яблук, я їх тушила з цукром для зм'якшення. Тоді посипала корицею.
В іншу каструльку покласти на дно масло, кілька ложок рису, тоді яблук, посипати родзинками і так шарами до верху, останній шар рису. Присипати ложкою цукру, ще кілька шматочків масла.
На газ покласти розсікач і на невеликому вогні прогріти все разом.
Дітям смакувало!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
18 жовтня 2010 13:06
Повідомлення #436


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Славочка
Солодкий рис з яблуками і родзинками

Славочка,Мій улюблений love смак дитинства,завжди мама нам готувала,так приємно згадати,я вже й забула про нього,обовязково приготую!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
18 жовтня 2010 13:17
Повідомлення #437


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Славочка
А в мене сьогодні дитячий смаколик

це не тільки для дітей смачно. я й сама як дитя його поїдаю. це смакота неперевершена.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
vika
18 жовтня 2010 13:26
Повідомлення #438


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Славочка, дуже апетитний струдель! Обов'язково спробую. Велике Вам спасибі за цікаві рецепти із слойки, яку я дуже люблю ( вона в мене не дуже получається, але я буду старатися).
Перейти на початок сторінки
Славочка
18 жовтня 2010 13:56
Повідомлення #439


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
справді, дитинство згадується...
vika в цьому рецепті дріжджово-листкового тіста, на мою думку, треба замісити 1 тісто м'якше. Я там написала, пішло більше, ніж 1/8 л молока. Тоді краще розкачується і легша слойка виходить.
Не дуже вона в в мене вийшла цього разу.
Успіхів вам, слойка манить до себе і хоче, щоб її добре відчули!
Перейти на початок сторінки
Solka
18 жовтня 2010 20:57
Повідомлення #440


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Моя мама також, раніше часто, готувала рис з яблуками, правда без родзинок smile belay

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 07:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100