Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
мари4ка
16 жовтня 2010 00:34
Повідомлення #421


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Славочка
Булочки з нічного тіста

Славочка,як вони до себе манять love love love
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 жовтня 2010 09:50
Повідомлення #422


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Natalyi
печу тільки **з водою*

Дякую, Наталю. З парою пекти не для всіх видів випічки підходить. Я так печу хліб, багети. От для слойки, дрібного печива не підходить.
Цитата: Ластівка
але нема цедри...

Ластівко, та цедру тут не обов'язково додавати.
Марі4ко, спробуй, дуже зручно і швидко.
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 жовтня 2010 09:58
Повідомлення #423


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Рибні крокети
1 філе морського окуня(або пангасіуса)
1 середня цибулина змолоти разом.
2-3 ст.л відвареного і промитого круглого рису
1 яйце
сіль, спеції до риби

Всі складові перемішати, мокрими руками сформувати кульки. Обкачати в паніровці. Смажити у фритюрі.
Паніровка: борошно--кукурудзяне борошно--сухарі в рівній пропорції.

П.С. розрядився фотоапарат, поки ще заряджу, а крокети вже похапали і поїли :))))
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 жовтня 2010 12:02
Повідомлення #424


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Булочки з нічного тіста

мені таке тісто підходить!!! Такі гарні кругленькі булочки!!!

Я замість лінивих чебуреків готую такого типу омлети з начинкою.
Перейти на початок сторінки
lingrod
16 жовтня 2010 18:59
Повідомлення #425


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Славочка,
Такі гарні булки, що і собі спробую, мені такий рецепт (на ніч в холодильник) дуже підходить.
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 жовтня 2010 20:40
Повідомлення #426


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Ірка-Шкірка
готую такого типу омлети з начинкою.

і я спробую...
Цитата: lingrod
мені такий рецепт (на ніч в холодильник) дуже підходить.

Іруся, то завдяки тобі цим тістом зацікавилася і почала шукати нові варіанти нічного тіста. Це здобне при замісі рідкувате здається, а вже виробляти з нього--одне задоволення, ну і пухке після випікання. Рецепт --у фаворити!
Перейти на початок сторінки
lingrod
16 жовтня 2010 23:03
Повідомлення #427


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Славочка,
Цитата: Славочка
то завдяки тобі цим тістом зацікавилася

Ой, як приємно, дякую.
Цитата: Славочка
пухке після випікання.

Мабуть, дітки в чергу стають за маминою випічкою.
Цитата: Славочка
Рецепт --у фаворити!

Без варіантів!
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 жовтня 2010 09:28
Повідомлення #428


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Доброго ранку!
А я знову зі своїми експериментами зі слойками.
Струдель із здобного листкового тіста






Для тіста:
500г борошна
50г цукру
щіпка солі
1 ч.л. ванільного цукру
50 г маргарину
1/8 л молока
40г дріжджів

Для прослойки:
100г масла
100 г борошна.

Для начинки:
2 л яблук, очищених і нарізаних тонкими пластинками*
пригорща родзинок залити водою для набухання.

Приготування:
Борошна всипати в миску, додати цукор, сіль, ванільний цукор. Маргарин кімнатної температури нарізати маленькими кусочками і розкласти на борошно. Молоко, дріжджі розмішати і влити в миску, замісити. Мені потрібно було ще кілька ложок молока, щоб тісто було м'яке.
Масло перетерти з борошном для прослойки. Обидві маси покласти у холод.

Через 1-2 год. тісто перемісити, ще раз поставити на холод на 30 хв.
Масу для прослойки сформувати у вигляді плоского широкого бруска 1/2 см.
Тісто розкачати у корж і на нього покласти масу з масла. Корж згорнути, склати втричі, розкачати і знову скласти втричі. Підставити на холод на 15 хв.
Цю процедуру повторити двічі.

Тісто розкачати, розрізати на дві половинки, розкачати два прямокутні коржі товщиною 1/2 см, довжиною приготовленої форми. Нанести начинку, скрутити рулети.
Я з кінців рідрізала зайві кусочки, скатала з них 6 маленьких кульок. Викласти рулети у форму. Гострим ножем зробити по 3 поперечні надрізи, в них покласти кульки з тіста.

Розстойка в теплі 25 хв. Пекти у попередньо нагрітій духовці при 230градусах 15 хв., потім при 200-- ще 20 хв.
Готовий струдель посипати цукровою пудрою.
* Яблука у мене з дуже твердих сортів. Тому я їх попередньо протушила у глибокій сковороді. Для цього налила кілька ложок води,+ 1/2 скл. цукру+ яблука. За 10 хв. зм'якли, але трималися цілі.
**Ще гарно викласти струдель у кільцеву форму з діркою
**Ще одна смачна начинка:
250г повидла, 50г масла, 100г цукру, 1 яйце, 30г какао, 30г солодкого і 5г гіркого мигдалю.

Повідомлення відредагував Славочка - 18 жовтня 2010 14:58
Перейти на початок сторінки
Олюся
17 жовтня 2010 12:15
Повідомлення #429


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Славочка, апетитний струдель.

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
нетік
17 жовтня 2010 13:06
Повідомлення #430


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Славочка,
який смачний струдель. winked а моя духовка таке хіба підсмаже recourse

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 11:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100