Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Славочка
1 жовтня 2010 10:50
Повідомлення #351


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: LiLu
при нагоді спробую tongue

обов'язково! t0292
Іруся, у твоїй новій духовці з конвекцією вийде неперевершено!
в мене тут у газовій низ швидше пече, вже й на силіконовий коврик ставлю, мучусь трохи...так люблю пекти слойку в маминій електричній--просто повітряна невагома виходить!
Перейти на початок сторінки
Люська
1 жовтня 2010 15:04
Повідомлення #352


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
мммм...яка слойка, це просто УХТИШКА!!!
Перейти на початок сторінки
Solka
1 жовтня 2010 23:02
Повідомлення #353


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Славочка, Рататуй на тостах і слойка - красота і смакота winked winked winked

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
lana
1 жовтня 2010 23:53
Повідомлення #354


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Доки в мене глючив нет, я СТІЛЬКИ цікавого і смачного прозівала!!! Славочко! Неперевершено!!!! За слойку не візьмусь, а рататуйчики обов"язково спробую!!! love
Перейти на початок сторінки
Яруська
2 жовтня 2010 00:01
Повідомлення #355


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: lana
За слойку не візьмусь

А чого??
Перейти на початок сторінки
lana
2 жовтня 2010 00:23
Повідомлення #356


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Яруська
А чого??

Не дружу я з листковим тістом: чомусь скляне виходить!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
2 жовтня 2010 00:25
Повідомлення #357


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Славочка,слойка так апетитно виглядає,шкода що не можна шматочок спробувати t0271 ))))))))))))))
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 жовтня 2010 13:47
Повідомлення #358


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Люська
Solka
lana
Яруська
мари4ка

як би хотілось вас почастувати!
А ще ваших смаколиків спробувати !!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 жовтня 2010 22:24
Повідомлення #359


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Готувала смачні
печінкові оладки з вівсянкою
Справді виходять пухкі і соковиті!


Продукти:
500 г телячої печінки
1 скл. вівсяних пластівців швидкого приготування (у мене німецька Buggen)
2-3 яйця
сіль, перець
1 ч.л. соди/погасити оцтом
Приготування:
Печінку промити, зняти плівку, видалити прожилки, змолоти.
Вівсяні пластівці залити окропом, заварити(див.на упаковці), остудити.
Яйця збити віничком, додати холодну вівсяну кашу, сіль, перець(я додала ще хмелі-сунелі), соду, погашену оцтом.
Смажити на розігрітій сковороді.

Цього разу я ще притушила в казанку 1 покраяну цибулину, додала склянку окропу, сіль, приправи і всі оладки поскладала зверху і ще кілька хвилин все тушилося разом. Ложка сметани теж була б не зайва.
Такі оладки в соусі соковиті і на другий день.
Смакували нам з відвареною гречкою і салатом від Ланочки з баклажанів!
Салат до снігів не доживе :)))

Повідомлення відредагував Славочка - 2 жовтня 2010 23:25
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 жовтня 2010 22:39
Повідомлення #360


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583

Суп-пюре з моркви
Ніжний корисний легкий супчик



Продукти:
500г моркви
1 ст.л. дрібно різаного свіжого імбиру
1 цибулина
2-3 ст.л. вершкового масла
1л овочевого або курячого бульйону
3 ст.л. вівсяних пластівців
зелень
грінки з житнього хліба
сіль
Приготування:
На маслі потушити цибулю та імбир. Додати терту на грубій терці моркву. Потрібно, щоб все тушилося в достатній кількості масла і морква набула яскравого оранжевого кольору. Долити бульйон, всипати вівсяні пластівці і варити до готовності моркви. Посолити. Змолоти блендером.
Посипати рубленою зеленню.
Подавати з грінками (кілька скибок житнього хліба порізати дрібними кубиками і підсушити).
Смачного!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 06:10

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 4
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100