Готувала смачні
печінкові оладки з вівсянкоюСправді виходять пухкі і соковиті!
Продукти:
500 г телячої печінки
1 скл. вівсяних пластівців швидкого приготування (у мене німецька Buggen)
2-3 яйця
сіль, перець
1 ч.л. соди/погасити оцтом
Приготування:
Печінку промити, зняти плівку, видалити прожилки, змолоти.
Вівсяні пластівці залити окропом, заварити(див.на упаковці), остудити.
Яйця збити віничком, додати холодну вівсяну кашу, сіль, перець(я додала ще хмелі-сунелі), соду, погашену оцтом.
Смажити на розігрітій сковороді.
Цього разу я ще притушила в казанку 1 покраяну цибулину, додала склянку окропу, сіль, приправи і всі оладки поскладала зверху і ще кілька хвилин все тушилося разом. Ложка сметани теж була б не зайва.
Такі оладки в соусі соковиті і на другий день.
Смакували нам з відвареною гречкою і салатом від Ланочки з баклажанів!
Салат до снігів не доживе :)))