Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Майя Шутенко
13 вересня 2010 16:49
Повідомлення #311


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Славочка! 3fb
Яка смакота чізкейк!Такий яскравий і сонячний!Дуже гарне фото! winked
Рецепт лікеру теж занотувала! belay
Дякую!!!!!! m05004

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 13 вересня 2010 17:53
Перейти на початок сторінки
нетік
13 вересня 2010 17:07
Повідомлення #312


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Славочка
Чізкейк
Дуже швидкий і лінивий :)))

цікавий і те що треба(швидко і легко). супер. winked

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
13 вересня 2010 19:44
Повідомлення #313


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
цікавий лікер в нас зазвичай роблять з вишень або з малини
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
13 вересня 2010 21:11
Повідомлення #314


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Славочко, ці рецепти - саме в руку, і сир є, і градусне і часу обмаль smile ...
Перейти на початок сторінки
lana
13 вересня 2010 22:04
Повідомлення #315


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Славочка
Лікер з винограду

А головного рецепта я й не побачила!!!
request
Цитата: Славочка
Чізкейк
Дуже швидкий і л
нахвалюю і все не второпаю, про які градуси мова!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
14 вересня 2010 09:06
Повідомлення #316


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Славочко, чізкейк смачнющий, красивущий, і просто ням-ням (рецепт списала, і поставила в чергу на приготування:)
І до лікеру також приклалася трішки - винограду у батьків цього року вродило багато-багато - будем смакувати:)
Перейти на початок сторінки
Славочка
15 вересня 2010 12:12
Повідомлення #317


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дівчата, лікер роблю за таким рецептом вперше. Рецепт взяла з книги "Енциклопедія української кухні". Ще наразі настоюється, та я вже так його пробую, що певно й не стане скоро. А я обіцяла розказати, чи добре вийшло.

У моєму блозі цей рецепт добряче розкритикували:1)лікери так не робляться;2)лікер взагалі шкідливий для голови і шлунка;3) нема чого даремно продукти переводити. t1011
Так що розкажу про результат пізніше.
А може то таке недобре наколотила, що треба самій скоро випити, щоб ніхто не бачив :))
А як щось путяще, візьму на Дрімфудівську зустріч плящинку!m0642

Повідомлення відредагував Славочка - 15 вересня 2010 13:14
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
15 вересня 2010 21:38
Повідомлення #318


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: Славочка
Чізкейк

Апетитний кусочок! Мням-мням! tongue
Перейти на початок сторінки
Славочка
15 вересня 2010 22:37
Повідомлення #319


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталочко, вгощайся!
Перейти на початок сторінки
Славочка
23 вересня 2010 08:53
Повідомлення #320


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Торт-суфле "Черепашка"



Для бісквіту:
5 яєць, 5 ст.л. борошна, 5 ст.л. цукру.
Для суфле:
600 мл сметани 20%(можна частину сметани замінити вершками 11 %)
250 г домашнього сиру
1п.(25 г) желатину
півсклянки цукру
Крім цього 5-6 консервованих персиків,
2 рулети Рошен з абрикосовою начинкою
Для сиропу: 25 мл коньяку, 50мл сиропу з персиків.

Отже, печемо бісквіт. В мене форма 26 см. Можна спекти на день раніше, щоб краще різався. З бісквіту зрізати денце, решту порізати кубиками.
Приготувати суфле. Для цього сир з цукром перетерти блендером, додавати до збитої окремо сметани. Желатин розчинити у 50 мл. сиропу з персиків, прогріти на водяній бані чи в мікрі і влити під обороти міксера.
У полумисок на 2,5 л об'єму викладаємо харчову плівку і на неї --порізані рулети, щільно, один біля одного.
Заливаємо суфле, кусочки бісквіту, пропитані сиропом, порізані смужками персики(без шкірки). Зверху кладемо денце з бісквіту. Закриваємо плівкою і ставимо невеликий гніт.В холодильнику торт застигає хоч би кілька годин. Тоді перевернути на тарілку і прикрасити.

Ідею взято з журналу "Секрети смачної кухні".

Повідомлення відредагував Славочка - 24 вересня 2010 10:21
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 03:13

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100