Торт-суфле "Черепашка"Для бісквіту:
5 яєць, 5 ст.л. борошна, 5 ст.л. цукру.
Для суфле:
600 мл сметани 20%(можна частину сметани замінити вершками 11 %)
250 г домашнього сиру
1п.(25 г) желатину
півсклянки цукру
Крім цього 5-6 консервованих персиків,
2 рулети Рошен з абрикосовою начинкою
Для сиропу: 25 мл коньяку, 50мл сиропу з персиків.
Отже, печемо бісквіт. В мене форма 26 см. Можна спекти на день раніше, щоб краще різався. З бісквіту зрізати денце, решту порізати кубиками.
Приготувати суфле. Для цього сир з цукром перетерти блендером, додавати до збитої окремо сметани. Желатин розчинити у 50 мл. сиропу з персиків, прогріти на водяній бані чи в мікрі і влити під обороти міксера.
У полумисок на 2,5 л об'єму викладаємо харчову плівку і на неї --порізані рулети, щільно, один біля одного.
Заливаємо суфле, кусочки бісквіту, пропитані сиропом, порізані смужками персики(без шкірки). Зверху кладемо денце з бісквіту. Закриваємо плівкою і ставимо невеликий гніт.В холодильнику торт застигає хоч би кілька годин. Тоді перевернути на тарілку і прикрасити.
Ідею взято з журналу "Секрети смачної кухні".