Парфе фруктово-ягіднеСкладовіЯйця 3 шт.
Цукор 200 г
смородина заморожена --одна жменька
полуниця заморожена, перетерта--200 г
персик --1 шт
Сметана 30% 250 мл
сир домашній 125 г
Вода 3 ст.л.
Приготування:У білки додати 3ст.л. води+150 г цукру, поставити на водяну баню і збивати спочатку на малій швидкості 4 хв, тоді на максимальній--4 хв.Тоді забрати з бані і ще збивати 4 хв до охолодження.
Домашній свіжий сир збити з сметаною в блендері.
Жовтки розтерти з рештою цукру.
Полуницю розморозити.
Персик порізати дрібними кубиками, смородину можна і не розморожувати.
Змішати все разом
Заморозити в контейнері.
Смачного!