Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
мари4ка
6 липня 2010 10:55
Повідомлення #221


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Славочка,гарнючі мафінчики!!! як куплю собі форму обовязково всі перепробую!!!
Перейти на початок сторінки
gutka
6 липня 2010 23:56
Повідомлення #222


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка,
смородина - це дуже смачно, у мене лише один молодий кущ, але вже прикопала гілочку і буду розводити, дуже люблю варення зі смородини з молоком - для мене це смак дитинства
Перейти на початок сторінки
gutka
6 липня 2010 23:59
Повідомлення #223


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Славочка
Мафіни з абрикосами

у тебе мафіноманія - я також майже щодня їх печу, це так швидко і смачно, твої з абрикосами чудові, я ще в нас поки що свіжих абрикос не бачила, але обов"язково спробую приготувати

Повідомлення відредагував gutka - 7 липня 2010 00:59
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 липня 2010 09:41
Повідомлення #224


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: мари4ка
обовязково всі перепробую!!!

ось цим і займаюся, якраз по кілька штук і все нові рецепти.
Цитата: gutka
для мене це смак дитинства

для мене також, діти взимку тільки чай з варення п'ють.
Абрикоски ще ніякі, щоб їх їсти, а у випічці чудові.
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 липня 2010 23:03
Повідомлення #225


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Парфе фруктово-ягідне


Складові
Яйця 3 шт.
Цукор 200 г
смородина заморожена --одна жменька
полуниця заморожена, перетерта--200 г
персик --1 шт
Сметана 30% 250 мл
сир домашній 125 г
Вода 3 ст.л.
Приготування:
У білки додати 3ст.л. води+150 г цукру, поставити на водяну баню і збивати спочатку на малій швидкості 4 хв, тоді на максимальній--4 хв.Тоді забрати з бані і ще збивати 4 хв до охолодження.

Домашній свіжий сир збити з сметаною в блендері.

Жовтки розтерти з рештою цукру.

Полуницю розморозити.


Персик порізати дрібними кубиками, смородину можна і не розморожувати.

Змішати все разом

Заморозити в контейнері.
Смачного!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
7 липня 2010 23:07
Повідомлення #226


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Славочка! a0a
Дякую за детальний опис приготування смачного winked парфе,Мк-від справжньої майстрині! wink
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 липня 2010 23:17
Повідомлення #227


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Майєчко, на здоров'я!
я вже готувала його взимку із заморожених ягід, а тут все пахне свіжістю і це ще один спосіб донечці подати сир (ну не хоче їсти його fellow)
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 липня 2010 00:29
Повідомлення #228


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Готувала цей салат, то так засмакував--фото не встигла зробити.

Салат "Ботвинник"
від шахматиста Михайла Ботвинника (з передачі Бориса Бурди)

Потрібно:
Великий буряк 1шт,
Грецькі горіхи порізані 1 скл.
чорнослив 1 скл.
бринза 150гр-200 г
цукор, сіль на смак.
Заправка:
сік 1/2 лимона,
оливкова олія
2-3шт зубчика часнику


Буряк відварити до м'якості,порізати кубиками, намочений чорнослив порізати половинками, бринзу теж кубиками.
Змішати, посолити, поцукрувати, залити заправкою.
Смачного!
Фото пізніше.
Перейти на початок сторінки
lana
8 липня 2010 00:41
Повідомлення #229


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Я не знала , що так називається, але готувала( правда, у нас бринза рідко буває, то заміняла адигейським).Дійсно, дуже смачний!!!!

Повідомлення відредагував lana - 8 липня 2010 01:42
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 липня 2010 00:56
Повідомлення #230


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
ще з фетою має бути смачно. Саме так наступного разу спробую. і з адигейським також.
Салат зараз смачний, коли молодий буряк всі вітаміни-смаки-молодість має :)))
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 16:40

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 41
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100