Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Славочка
5 травня 2010 14:06
Повідомлення #91


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Натонько, привіт. В мене писало білки злегка збити(вилочкою). Я теж хотіла збити в густу піну міксером, але вже дотримувалась рецепту. Може, дійсно, в цьому справа. (Тоді збитих білків виходить більше по об'єму.) А ще куряча печінка ніжніша, теж своє дало.
Спробуй не збивати.
Іванка, кнели дуже ніжні. Може сподобається.

Повідомлення відредагував Славочка - 5 травня 2010 15:10
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 травня 2010 00:45
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
В мене ще нині така імпровізована закуска
Лаваш з фетою


Для одного листка лавашу
пару ст.л. картопляного пюре, присмаченого дрібно різаною зеленню кропу та петрушки, півпачки сиру фета. Смачно.
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 травня 2010 10:27
Повідомлення #93


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Сьогодні випробовувала новий паштет з курячої печінки.
Мій святковий рецептик був тут
За новим рецептом зробила лише одну піалку, бо тут є коньяк, то діткам не годиться, хоча він тушиться, алкоголь мав би випаруватися.
Дуже смачно!
Ніжний паштет з курячої печінки


500 г курячої печінки
80 мл коньяку або бренді
90 г масла вершкового
60 мл вершків 20%
1 цибулина, дрібно порізана
2 зубці часнику, подавити
1 ч.л. дрібно посіченої свіжої зелені тим'яну(в мене петрушка, кріп)
Сіль перець, олія
Почистити печінку, порізати навпіл, залити алкоголем і залишити в холодильнику на кілька годин, потім коньяк злити, відставити. На олії потушкувати печінку із цибулею та часником, додати сіль та багато свіжо змеленого перцю, посічену зелень. Готувати до готовності печінки. Додати алкоголь (той, що був злитий), готувати ще 2 хв.
Дати вистигнути 5 хв. Змолоти все блендером, додавши масло та вершки, до однорідної маси. Викласти в піалку, зберігати у холодильнику. Можна верх залити розтопленим маслом за рекомендацією автора.
Рецепт побачила на сайті Малеча.

Повідомлення відредагував Славочка - 6 травня 2010 11:29
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 травня 2010 10:46
Повідомлення #94


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
В духовці допікається смачний бабусин пляцок з ревеню. Це, дійсно, смак мого дитинства. Завжди брала участь маленькою, коли бабця його готувала, починаючи з зрізання ревеневих стебел вкінці нашого городу.
Зараз пробувала різні рецепти і з безе зверху, і решітчасті варіанти, а дітвора вимагає тільки бабусиного.
Пляцок з румбарбару(ревеню) :winked:




Отже,
3скл. борошна
250 г маргарину
щіпка солі, 2 ч.л. розпушувача
2 яйця, 1 білок(жовток для змащування)
2/3 скл. цукру
Борошно посікти з маргарином сікачем до дрібних крихт, додати решту складників(яйця з цукром розмішати, не збивати в піну)
Домісити руками, покласти на 30 хв у холодильник.
Тісто розділити на 2 частини. Першу розкачати за розмірами бритванки, розкласти начинку, посипати цукром, накрити другою частиною тіста, змастити верх жовтком, посипати цукром.
Начинка: стебла ревеню помити, порізати кубиками.

Повідомлення відредагував Натонька - 6 жовтня 2012 12:43
Перейти на початок сторінки
maija23
6 травня 2010 12:29
Повідомлення #95


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Славочка,поціновувач-чудо!!! А ревень я також люблю love
Дякую,що поділилась рецептом!
Паштет з печінки також робила/без рецепту/,дуже сподобався!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
6 травня 2010 13:56
Повідомлення #96


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
wink Привіт. Таке все смачненкье winked
Славочко, замахнулась на твою зупку, та маю лише курячу печінку, чи годиться, чи ні??))
А ще розкажи, будь-ласка, коли треба зрізати ревінь, і що саме із нього використовувати feel .
А то в мене на городі росте, лапате листя зараз, а що із ним робити не знаю request
Перейти на початок сторінки
Яруська
6 травня 2010 15:04
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Славочка
Пляцок з румбарбару(ревеню)

І у нас так кажуть! winked
Славочко!
Я теж дуже люблю пляцок і пиріжки з ревенем! Обов"язково спробую спекти за твоїм рецептом!
Перейти на початок сторінки
lana
6 травня 2010 15:16
Повідомлення #98


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Славочка
Рецепт побачила на сайті Малеча.


Дійсно, для малечі!!! Але рецепт паштету класний!!! Обов*язково випробую, бо такого не маю!
Чомусь у нашій місцевості мало хто вирощує ревінь. Я вперше скуштувала його, коли жили в Польщі( компоти, кіселі, пиріжки).Дуже смачний, а тут жодного разу не стрічала, щоб купити, а може, просто не траплявся.
Але найкраще з усіх твоїх витворів- це маленький поціновувач!!!!

Повідомлення відредагував lana - 6 травня 2010 16:21
Перейти на початок сторінки
Іванка
6 травня 2010 16:40
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Славочко,твої рецепти настільки цікаві просто слів не стає ... МОЛОДЕЦЬ
Обов язково зроблю паштет smile А навіщо у паштет додавати Бренді?
Такого пляцка з ревенем ще не пекла мушу виправитися fellow

Повідомлення відредагував Іванка - 6 травня 2010 17:41
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 травня 2010 17:25
Повідомлення #100


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: maija23
поціновувач-чудо!!!

Майя, дякую!
Цитата: Volo-shka
маю лише курячу печінку, чи годиться, чи ні??))

Думаю, годиться, тільки дай 1 яйце і білок просто вилкою збий. Недавно робила з індичої, вона, як і куряча якась ніжніша.
Цитата: Volo-shka
коли треба зрізати ревінь,

коли вже стебла високі, і є що зрізати wink , листя викинути, стебла помити, порізати кусочками впоперек по 1 см. Компот з нього--мій улюблений, а вітамінок тут більше, ніж в минулорічних яблуках.
Яруська, в нас дехто питав, що таке той ваш РУМБУМБУМ wink
Цитата: lana
Але найкраще з усіх твоїх витворів- це маленький поціновувач!!!!

Світланко, дякую, так тішуся, як хтось смакує з таким задоволенням.
Цитата: Іванка
А навіщо у паштет додавати Бренді?

я додавала коньяк, може з бренді ліпше, не знаю. Алкоголь додає якогось аромату і смаку.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 02:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100