Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Ірка-Шкірка
6 травня 2010 17:58
Повідомлення #101


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Яруська, в нас дехто питав, що таке той ваш РУМБУМБУМ

А у нас - румбамбар lol ...
І я ще чищу стебла від шкірки - діти люблять з тим бавитися! А потім люблять просто гамати його, вмокаючи в цукор...
Найпопулярніші страви з ревеню - компот і пляцок.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 6 травня 2010 18:59
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 травня 2010 18:32
Повідомлення #102


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
от молодці дітки, скільки свіжих вітамінів!
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 травня 2010 15:26
Повідомлення #103


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Зготувала діткам дієтичнішу страву, ніж котлети--запечений м'ясний рулетик.
Ось такий

То вже доня майонезом поляпала пару кусочків.
Продукти:
500 г телячого м'яса перемолоти
1 яйце
2 ст.л. відвареного і промитого рису
півморквини, дрібно потертої і притушеної на олії
сіль, перець
Фарш добре вимішати з яйцем, рисом, посолити. поперчити. Розкласти на папері прямокутником, викласти начинку з моркви, з допомогою паперу скрутити в рулет. Обгорнути тим же папером і викласти у бляшку, трохи змазану олією. В духовці при 200 градусах запекти 40 хв. Зняти папір, остудити.

Повідомлення відредагував Славочка - 7 травня 2010 16:26
Перейти на початок сторінки
lana
7 травня 2010 16:15
Повідомлення #104


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка, Сподіваюсь на літо забрати внучку, то ж збираю рецепти( дуже дякую!)
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 травня 2010 20:48
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Світланко, на здоров'я. Буду рада, якщо внучці посмакують ці страви.
В мене нині було мало часу для кухні, то ж готувала з того, що було під рукою
От ці "творіння"
Капуста тушена з м'ясом

Свіжу капусту притушити з покраяною цибулею і морквою, додати ще таку ж кількість промитої, посіченої квашеної капусти, варене м'ясо з бульйону, теж порізане шматочками(в мене яловичина). Посолити, поперчити. Можна додати томат і сметану вкінці приготування.

Повідомлення відредагував Славочка - 8 травня 2010 21:51
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 травня 2010 20:48
Повідомлення #106


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Спагетті з томатним соусом і "шпикачками" smile

Відварити спагетті.
Для соусу підсмажити дрібно краяну цибульку на олії, влити склянку томатного соку, ще потушити, додати по 1/2ч.л. солі і цукру, вичавлений зубець часнику, приправки.

А для моїх матусь вчора пекла Спартак від Софія06.фото у звітах

Повідомлення відредагував Славочка - 8 травня 2010 22:06
Перейти на початок сторінки
Олесічка
9 травня 2010 01:19
Повідомлення #107


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Славочка, я також люблю пляцок з румбамбару love , подивилась, що у нас на форумі вже говорять про румбамбар та й сьогодні спекла feel , але робила з топленого тіста. Воно дуже ніжне, просто тане.

Повідомлення відредагував Олесічка - 9 травня 2010 02:20
Перейти на початок сторінки
Маруся
9 травня 2010 02:32
Повідомлення #108


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Славочка, дуже гарний пляцок з румбамбару. Я дуже люблю румбамбар. Цікаво, що в нас ще нема в продажу його. Питалась, то мені сказали що аж через 2 тижні появиться. Може то собі посадити, щоб не чекати на магазинний. Вдома то в нас ріс всюди а тут то така рідкість. no
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 травня 2010 13:26
Повідомлення #109


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Олесічка, прочитала Твій рецепт топленого тіста. Дуже цікаво, треба спробувати. Такий спосіб готування тіста бачила в Любані для маківника. Мушу випробувати.
Цитата: Маруся
Може то собі посадити,

Марусю, думаю він невибагливий, можна спробувати посадити і мати свій. В мами вкінці городу росте ще з часів мого дитинства.
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 травня 2010 22:55
Повідомлення #110


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Знайшла у закарпатській народній кухні такий рецептик, що сподобався моїм дітискам, ак альтернатива сирників. Трохи переробила на свій лад, ось що вийшло:
Батончики з сиру

Потрібно:
200 г сиру
манна крупа 2ст.л.
цукор 2ст.л.
2 яйця(1 в тісто, 1 для обсмажування)
борошно 3 ст.л.
півморкви
жменька родзинок, сіль.
Отже, сир протерти через сито(я змолола блендером), додати розтертий з цукром жовток, манку, півморквини, дрібно потертої, сіль, промиті родзинки, борошно. Білок збити в піну. Легко вимішати. Має вийти маса, як для сирничків. Якщо сир надто вологий, то необхідно буде ще трохи борошна.
Ложкою,змоченою у воді набираємо по-трохи тіста, формуємо батончики, обвалюємо їх у борошні і збитому яйці. Смажити на добре розігрітому жирі.Я смажила на олії до рум'яного кольору.
Подавати гарячими з сметаною.
Трошки вийшли затовсті, іншим разом зроблю їх зовсім "пальчиками".

Повідомлення відредагував Славочка - 9 травня 2010 23:56
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 00:10

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100