Спробувала новий суп. Рецепт з SAY7/
Суп "Шурпа"
700 г телятини (в мене свинина)
700 г картоплі
350 г болгарського перцю (2 шт)
300 г помідорів (2 шт)
250 г моркви
250 г цибулі (2шт)
2-3 зубчика часнику
3 ст.л. томатної пасти ( в мене Руна "лечо"0
сіль
перець
зелень
Розрахунок на 4л каструлю.
Порізати мілко цибулю, м"ясо невеликими кусочками, помідори - кубіками, перець - соломкою, моркву натерти соломкою.
на сковоролі на олії обжарити цибулю, додати м"ясо і добре обжарити, потім додати помідори, перець, моркву і томатну пасту. Залити кип"ятком, щоб вода покрила овочі і м"ясо. Протушити 30 хв.
Картоплю порізати і дод. до овочів. Залити кип"ятком, посолити, поперчити і варити до готовності картоплі. В кінці додати видавлений часник і дати настоятися 25-25 хв.
Смачного!