Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачне життя Мирослави, Моя кулінарна планета
muroslava07
27 квітня 2012 22:39
Повідомлення #131


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
julechka,
дуже рада що сподобалось. Смауйте на здоров"ячко.
Перейти на початок сторінки
muroslava07
1 лютого 2013 21:34
Повідомлення #132


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Ох як довго не писала.
Хочу показати те що пекла.
Пляцок "Полосатий"


Повідомлення відредагував muroslava07 - 1 лютого 2013 21:38
Перейти на початок сторінки
muroslava07
1 лютого 2013 21:39
Повідомлення #133


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Пляцок "Казка"


6яєць збиваємо з 1,5ст. цукру.
Додати по черзі 4ст.л.сметани, 2ст.л.олії, 200г маргарину, 2ст.муки, 1пач. порошку до випічки.
Поділити на 4 частини.
До 1-ї дод.0,5ст. меленого маку;
до 2-ї дод. 0,5ст. ізюму, помити, висушити і обтрусити мукою;
до 3-ї дод. 0,5ст. потовчених горіхів;
до 4-ї дод. 2-3ст.л. какао.
Крем заварний. Деко 24*36

Повідомлення відредагував muroslava07 - 7 лютого 2013 19:54
Перейти на початок сторінки
muroslava07
1 лютого 2013 21:41
Повідомлення #134


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Різдвяний калач
[



Калач дуууже смачний, ситний і вообще... Такий добрий як паска.
1кг борошна
50г пресований дріжджів
1ч.л. солі
150г цукру
100г маргарину
2-3 яйця(1 для змащування, решту в тісто)
10г ванільного цукру
300-400мл молока

Дріжджі розвести в теплому молоці. Борошно просіяти. Додати половину муки у молоко і поставити на 1,5-2год у тепло(тримала десь 30хв, бо як почало тікати, то лапала....) Маргарин розтопити, яйця розтерти з цукром. До розчини дод. сіль, ванільний цукор, яйця, решту муки і замісити тісто. В кінці дод. теплий маргарин і вимісити, щоб не липло до рук. В тепле місце на 60 хв. потім виробити калачі. Викласти на деко змащений олією, накрити і залишити в теплі на 50-60хв. Потім змастити яйцем, посипати маком і пекти при 200-210град. протягом 35-40хв.
Рецепт з журналу"Добра кухня" від Львівських дріжджів.

Повідомлення відредагував muroslava07 - 1 лютого 2013 23:33
Перейти на початок сторінки
muroslava07
1 лютого 2013 21:43
Повідомлення #135


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Салат з ананасами


1 качан пекінської капусти
1 баночка кукурудзи
1-2 відварених курячих стегна
1 баночка ананасів
Заправити майонезом.

Повідомлення відредагував muroslava07 - 7 лютого 2013 19:57
Перейти на початок сторінки
muroslava07
1 лютого 2013 21:46
Повідомлення #136


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Салат"Ромашка"


Цей салат готуємо на 3-й день свят. бо він легкий, а м"ясо надоїло. Рецепт братової. Все викладаємо купками(тому й РОМАШКА)
тертий сир на грубій тертці
огірок соломкою
помідор соломкою
кукурудза
чіпси
краби соломкою
посередині майонез , зверху багато зеленої цибулі

Повідомлення відредагував muroslava07 - 1 лютого 2013 22:00
Перейти на початок сторінки
muroslava07
1 лютого 2013 21:47
Повідомлення #137


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Різдвяні видумки

Смачне життя Мирослави
Пляцок "Щедра вишиванка"
Лимонний медовий смачний, м"якенький і кисленький
І вафлі кавові.

Повідомлення відредагував muroslava07 - 11 січня 2014 11:37
Перейти на початок сторінки
nadjamal
1 лютого 2013 21:50
Повідомлення #138


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
А можете дати рецепт салату "Ромашка"?:)
Перейти на початок сторінки
muroslava07
1 лютого 2013 21:51
Повідомлення #139


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Пляцок "Яблунева ніжність"


Пляцок просто тане у роті.
Тісто: 120г масла
100г молока
1 яйце
1ч.л.амонію
3ст. муки
Цукор збити з яйцем, долити молока вимішаним з амонієм, дод.масло, муку і замісити тісто. Поставити в холодильник на 2год. Тісто розкачати підсипаючи муку якнайтонше. Має вийти 6 паляниць. Пекти при 180град. до золотистості.
Крем яблучний:700г яблук, 100г масла, 100г цукру.
Яблука потерти на грубій тертці, засипати цукром і залишити на 30 хв.. Коли пустить сік поставити на маленький вогонь і тушити під кришкою 10хв. Додати масло і тушити ще 10-15хв.
Сметанний крем: 500г сметани+ 100 цукру - збити.
Чергуючи креми перемастити паляниці.

Повідомлення відредагував muroslava07 - 7 лютого 2013 20:09
Перейти на початок сторінки
muroslava07
1 лютого 2013 21:53
Повідомлення #140


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Кекс

%D1%EC%E0%F7%ED%E5+%E6%E8%F2%F2%FF+%CC%E8%F0%EE%F1%EB%E0%E2%E8
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 13 квітня 2024 13:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 6
Гостей: 1
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100