Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачне життя Мирослави, Моя кулінарна планета
muroslava07
7 квітня 2010 16:02
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Привіт, всім!
Щоб не тинятися з рецептами по різних темах і не розводити бардак на сайті, вирішила створити свою темку.
Завжди буду рада бачити гостей!
]
Як щось не так буде - бийте тапком!

Повідомлення відредагував muroslava07 - 7 квітня 2010 17:28
Перейти на початок сторінки
muroslava07
7 квітня 2010 16:18
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
КАТАЛОГ Смачне життя Мирослави

Перші страви
Суп "Шурпа"


Закуски
Канапки "Весняні"






Страви з м"яса, субпродуктів

Курочка на банці
Легені з аджикою

Страви з риби
Запечений карп


Дріжджова випічка
Паска МХАТ-овська
Латвійський пиріг з ревенем
"Експрес-рогалики"

Торти, пляцки

Лінива вишиванка
"Маково-вишневий аромат"
торт "Медовий з чорносливом і горіхами"
П"яна вишня
Торт-суфле з рулетами і галяреткою
Сирник варений
Пляцок "Шахматний"
Пляцок "Київська весна"
Сирник"Смачнючий"
Торт "Маково-абрикосовий"
Сметанно-медовий торт з горіхами

Повідомлення відредагував muroslava07 - 16 січня 2014 11:41
Перейти на початок сторінки
muroslava07
7 квітня 2010 16:37
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Курочка на банці
берем курку ( в мене сьогодні - 2,318 кг). Беремо вилку і добре її наколюємо з усіх сторін. Потім у окрему просудину витискаємо майонез, ми (з чоловіком) додали тим"ян, імбир, карі (все в порошку крім тим"яну). А також для гостроти - приправу для курки (0,5 пач. приправа для курки, 0,5 Приправа для грілю фірми Аромікс). І витиснули 1 лимон. все перемішуємо, змащуємо курку у посудині і залишаємо маринуватися. Чим довше - тим краще! Я запхала руку під шкіру і помастила мастикою груди, спину.
Беремо банку(в мене 0,5 л) і наливаємо води + 2-3 лаврових листочки і перець горошком . Ставимо банку на бляшку, курку садимо на банку і ставимо в ХОЛОДНУ духовку. Запалюємо на max. коли почуєте вже шкварчання, зменшити вогонь. Я печу на невеликому вогні. Краще довше, а ніж має бути сирою.
Коли вода випаровується м"ясо буде м"яке (моя мала теж його їсть) і соковите.


Повідомлення відредагував gutka - 7 квітня 2010 17:54
Перейти на початок сторінки
gutka
7 квітня 2010 16:56
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: muroslava07
Щоб не тинятися з рецептами по різних темах і не розводити бардак на сайті, вирішила створити свою темку.

як на мене чудове рішення, вітаю з власною темкою буду заходити в гості
Перейти на початок сторінки
Irina
7 квітня 2010 17:08
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Цитата: muroslava07
Як щось не так буде - бийте тапком!

Ну ти гумористка!!! lol

Вітаю з відкриттям!!! Бажаю смачних рецептів і багато гостей на своїх сторінках!

Перейти на початок сторінки
Іванка
7 квітня 2010 17:19
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112

Вітаю з кулінарною темою!!! Бажаю гарного настрою і смачних рецептів !
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 квітня 2010 17:47
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Мирославочко!
Рада вітати тезку
З новою авторською темою!



Курочка дуже вже апетитна: соковита, рум'яна.
Перейти на початок сторінки
idianka
7 квітня 2010 18:09
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Мирослава,вітаю з починанням!!!Бажаю успіхів у цій справі!

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
lana
7 квітня 2010 18:41
Повідомлення #9


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
muroslava07,
Хай щастить тобі у всіх твоїх починаннях, хай хлібом завжди пахне у твоїй хаті, а твоя сторіночка приваблює новими і новими смачними рецептами!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
7 квітня 2010 19:17
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
muroslava 07
Вітаю з відкриттям темки!
Бажаю чудового настрою ,нескінченного потоку відвідувачів і нових ,цікавих ідей,якими Ти будеш радувати нас
!


Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 7 квітня 2010 20:26
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:53

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 65
Гостей: 60
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100