Лінива вишиванка
Тісто:
4 жовтки
1ст. цукру
1пач. маргарини (кімн. темп.)
Все добре втерти. Додати 600 гр. муки і 1 пач. порошку до печева. замісити тісто, поділити на 3 част. До 1 част. додати 2 ст.л. какао. Поставити в морозилку.
Сирна маса:
Сир перемолоти в м"ясорубці, додати 1 ст.л. манки, 1 ст.л. масла, 1 яйце, 0,5 ст. цукру, 10 г ванільного цукру.
На підготовлену бляшку стелемо розкачану 1/3 част. (біле) тіста. Ріжемо яблука, посипаемо цукром і корицею. Розкачуємо коричневе тісто. На нього викладаємо сирну масу. Зверху викладаємо консервовані вишні.
Збиваємо 4 білка з 1 ст. цукру. І заливаємо поверх вишень. Зверху потерти іншою част. білого тіста. Пекти на малому вогні прибл. 1 год.