Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачне життя Мирослави, Моя кулінарна планета
muroslava07
6 травня 2011 11:34
Повідомлення #61


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Салат "Старий град" (ж. "Люблю готовить"(готовилось неодноразово!))



250г курячого філе - відварити
200г шампінйонів+1 цибуля - посмажити
200г твердого сиру - потерти на грубій терці
2-3 шт помідорів - порізати кубиками
1 бан. маслин - порізати кружельцями
зелена цибуля
майонез

На дно тарілки робимо сіточку з майонезу і викладаємо:
курка-гриби-сир-помідори.Всі слої промазати майонезом( я роблю завжди сіточу) зверху різані маслини і зелену цибулю. Дати настоятися.
В мене його дуже люблять!

Повідомлення відредагував muroslava07 - 6 травня 2011 13:28
Перейти на початок сторінки
muroslava07
6 травня 2011 11:37
Повідомлення #62


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Грибна юшка


300-400г шампінйонів протушити з 1-2 цибулинами, посолити.
3 плавленні сирки
3 грибних кубика (я беру завжди Gallina Blanka)
трошки сухого кропу
прибл. на 2,5 л води

Протушити гриби, поставити воду на вогонь і дод. їх туди. Коли почне закипати, потерти на грубій терці сирки, подрібнити кубики, сухий кріп. Хай покипить 30хв. Юшка готова!

Повідомлення відредагував muroslava07 - 6 травня 2011 13:37
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
6 травня 2011 11:47
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
ой, і ще одна нова темка :) класно - значить ще більше гарних і смачних рецептів.

Щодо "Шурпи" то чоловік мен всі вуха прожужав, тепер я вже знаю як її готувати, так що порадую :) Дякую.

Перейти на початок сторінки
semurko
6 травня 2011 11:58
Повідомлення #64


Молода господинька
  • 34

Репутація: 116
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 259
Реєстрація: 2.05.2011

ICQ:--

Бали: 652
Мирослава дуже смачно у вашій темці. Бажаю вам завжди мати кулінарне натхнення, і створити ще безліч власних тем. А вашу донечку з днем народження! :t3319:

--------------------
Якісна турецька білизна. Спільна покупка. http://dreamfood.ua/forum/topic_4373/1
Перейти на початок сторінки
muroslava07
6 травня 2011 12:54
Повідомлення #65


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Канапки "Весняні"
(прикрашати по своїй фантазії)

робила колись за молодих років! :smile:

180г крабових палочок на терти на дрібній терці. Додати 4-5 варених і потертих яєць, додати пучок молодого кропу.
А дальше ваша фантазія як заправити за смаком і прикрасити - бо вони солодкуваті. Це для тих хто любить краб. палички. Але я майже половину маси з"їдаю під час намащування.

Повідомлення відредагував muroslava07 - 6 травня 2011 13:42
Перейти на початок сторінки
muroslava07
6 травня 2011 13:00
Повідомлення #66


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Пляцок "Шахматний"
(з власного записника)

Біле тісто:
3 жовтки
1 ст. цукру
200г сметани
1,5 ст. муки
1 ч.л. амоняку (я дала порошок до печива)

Макове тісто:
3жовтки
1 ст. цукру
200г сметани
1 ст. муки
1 ч.л. амоняку (я дала порошок до печива)
1 ст. меленого маку
Тісто лити смужками ложкою. Першу паляницю починати з білого тіста і чередувати з маковим;
Другу - з макового. На біле тісто викласти порізані яблука, на макове - вишні.

на фото видно як я зблудила, але суті це не міняє...
Я робила 1,5 порції на бляшку - 32*25, тому вийшло 3 паляниці. В паляниці 5 полосок. Пекти на середньому вогні до готовності.
Крем:
крем Шарлот від Волошки (велике дякую за нього, СМАЧНИЙ дуже!)
опис туточки
200г цукру
1 яйце
150 мл молока
250г масла
1 пак. ванільного цукру
1 ст.л. коньяку
і я ще туди дод. 0,5 бан. згущонки невареної. Крем - сила!
Коржі пропитати сиропом.

Повідомлення відредагував Admin - 18 квітня 2013 16:21
Перейти на початок сторінки
muroslava07
6 травня 2011 13:03
Повідомлення #67


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Пляцок "Київська весна"
(ж. "Рецепти господині")

1 пач. маргарину
1 ст. цукру
4 яйця
2 ст.л. сметани
1 ст. л. порошку до печива
мука, вишні, горіхи, повидло

Крем в оригіналі: 3ст.л. муки
1 ст. молока
1 ст. цукру
1 яйце
1 пач. масла

Жовтки збити з цукром, дод. сметани, маргарину, порошку для печива і муку. Замісити тісто і розділити на 3 част. Одну печемо без нічого, а дві- мастимо повидлом(в мене сливове), викладаємо вишні, посипаємо горіхами, заливаємо білками збитими з 0,5ст. цукру.
Крем: муку змішуємо з цукром, дод. жовток, доливаємо трохи молока і все це, помішуючи, доливаємо до киплячого молока. Коли маса охолоне, збиваємо з маслом. поки крем не загусне.

Я ж робила крем Шарлот(див. вище) + 2 ст. л. какао.
Бляшка 32*25 Верх полити шоколадом.Коржі обов"язково пропитати

Повідомлення відредагував muroslava07 - 7 травня 2011 11:18
Перейти на початок сторінки
muroslava07
6 травня 2011 13:05
Повідомлення #68


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Сирник"Смачнючий"


Це сирник гібрид з двох рецептів: Славочки сирника святкового з маком і бабусиного сирника від Пушинки. Дуже смачний, навіть соковитий получився.
Тісто:
2ст. муки
0,5ст. цукрової пудри
2 яйця
200г маргарини
1ст.л. розпушувача
2ст.л. какао
Розкачати і зробити бортики.

Сирна маса:1,5-2кг сиру змеленого
10 яєць
1,5ст. цукру
100г м"якого масла
2ст. л. манки
1 цедра лимона
1 п ванільного цукру
100 гр родзинок
горіхи
жовтки розтерти з цукром додати всі решту інгрідієнтів, сир перемолоти через мясорубку, масло розтопити, білки збити на піну, викласти масу на коричневе тісто. Зверху посипати горіхами. бляшка 38*27

Повідомлення відредагував muroslava07 - 6 травня 2011 19:33
Перейти на початок сторінки
vika
6 травня 2011 13:28
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Мирослава, таке все смачне іапетитне!!!
Перейти на початок сторінки
lana
6 травня 2011 13:43
Повідомлення #70


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
muroslava07,
По-перше, вітаю донечку і мамусю з днем народження!!!!!!!!Зичу всіляких гараздів!!!!!
По- друге, хочу висловити своє захоплення:оце господиня!!!! Оце наготувала!!!!! :love:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 17:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100