Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
gutka
25 лютого 2010 14:32
Повідомлення #251


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Коко Шанель
Салатик морквяний противірусний

це мій улюблений салатик, ми його дуже любимо, особливо коли морква солодка й соковита tongue
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
25 лютого 2010 20:26
Повідомлення #252


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Наталю, це мій улюблений салатик зимою, але ми недаєм горіхів.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
26 лютого 2010 07:48
Повідомлення #253


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
gutka
Natalyadiva
Славочка
marinka
sunnygirl
Olenka
Майя Шутенко

Дівчатонька дорогенькі! Дякую за відгуки і за те, що не забуваєте заходити до мене в гості!

Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
26 лютого 2010 08:11
Повідомлення #254


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Ось можете, звичайно, сміятися з мене та я, проживши вже...ммм...34 роки, не куштувала НІ РАЗУ порей :lol: А вчора купила....Не можу не поділитися враженнями : м"який смак, ніжна текстура, запах не шибає в ніс і сльози не котяться.. :lol: Навіть діти гризли, які ненавидять цибулю люто в будь-якому вигляді... :lol: А в поєднанні з дайконом ( біла довга редька, яка не гірчить і не має різкого запаху, проте дуже вітамінна) смакує надзвичайно...

Салат із порею та дайкона


порей(порізати)
дайкон (натерти на бурякову тертку)
пісний майонез
сіль
перець


Повідомлення відредагував Натонька - 1 жовтня 2013 10:25
Перейти на початок сторінки
marinka
26 лютого 2010 08:29
Повідомлення #255


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Коко Шанель порей класна штука, нарізати просто супер!

Перейти на початок сторінки
Славочка
26 лютого 2010 09:29
Повідомлення #256


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
А вітаміни аж скачуть в тому салатику. Я б на таких салатах жила і їсти не варила. smile Але для решти сімейства давай кашу, пироги....
Перейти на початок сторінки
Маруся
26 лютого 2010 10:54
Повідомлення #257


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Наталю, печенька і салатик дуже файні. Я також, он піду ще посплю трохи, а завтра з самого рання натру моркви цілу гору і зроблю салатик.
Доречі, дуже дякую за перепис рулетиків з грибами. Зробила і зі смаком з*їла. tongue
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
26 лютого 2010 12:31
Повідомлення #258


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Я також готую салатики з дайкону і свіжої моркви вони смачні і в них багато вітамінів.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
1 березня 2010 08:37
Повідомлення #259


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
В піст без тіста ніяк не можна....родичі -троглодитики lol вимагають чогось ситного і такого, " що можна в руку взяти"... lol От і викручуюсь по-різному...

Овочеві булочки

Рецепт тіста з пачки із сухими дріжджами "Саф-момент" :
1 пакетик сухих дріжджів(11гр)
1 кг борошна
1.5 ч. л. солі
3 ст. л. цукру
100гр олії
500гр води
Тісто абсолютно пісне і таке повітряне....що аж...Я перевіряю ЗАВЖДИ сухі др. на свіжість: півстакана води, дріжджі, чуть цукру і чуть муки. Мають піднятися шапочкою. Якщо не піднялися - ну..тоді ви в прольоті.... smile Але краще зіпсувати ложку муки і цукру, ніж півкіла тіста...якщо др. виявляться несвіжими. Потім додаю решту складників. Замісити м"яке тісто. Дати зійти. Тим часом смажимо овочі: в мене це була морква, трохи гарбуза, цибуля, солений кріп , приправила часниковою сіллю і перцем, а можна просто чавленого часничку додати, чи сушеного. Можна також посмажити дрібненько нарізану капусту. Дістаємо наше тісто, вмішуємо туди овочі, які вже охололи. Даємо зійти ще раз. Виробляєм булочки...Мені сподобався спосіб баварських Катиних булочок ( Катю, ще раз дякую!!) і ці я зробила так само... Ідейку стирила із "Поварьонка з поварьошкою"


ось ближче.." в розломі" smile



Від себе додам, що запах стояв неймовірний...Булочки вийшли надзвичайно м"які..(може, то гарбузик вплинув так позитивно?) і чуть солодкуваті від моркви та гарбуза...
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
1 березня 2010 08:42
Повідомлення #260


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Ці булочки я робила з половини тіста...а з решти - такі ось равлики із солодкою начинкою..( бо як же без солодкого дітям) Начинка : курага, родзинки, горіхи із цукром.

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 00:46

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 63
Гостей: 36
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100