..Оскільки піст триває, а солодкого хочеться, особливо дітям - готувала вчора ось таке
Медово-апельсинове печиво
2 апельсини
2ст.л. рослинної олії
0,5 ст. цукру
чверть ч.л. солі
0,5 ч.л. соди
1ч.л. розрихлювача
2або2,5 ст муки
Один апельсин обчистити, порізати шматочками, другий - обварити окропом, дати полежати в ньому під кришкою хвилин п"ять...ПОтім вийняти, теж порізати, перебити блендером в кашу. Все змішати, замісити дуже м"яке тісто... За допомогою кондитерського мішка або двох чайних ложок викласти печеньки на змащене деко. Пекти при 200гр.
Мої коментарі : печиво ...ну..одним словом...пісне...
З розкішними печеньками на жирі чи смальці, звичайно, не зрівняється....Але як для пісного - дуже й дуже...
М"яке, із сильним смаком і запахом апельсинчиків....Теплим ще схрумали...
Рецепт із " Гуд куку"