Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
gutka
27 січня 2010 10:57
Повідомлення #11


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Коко Шанель,
Вітаю з відкриттям власної темки , чудова назва , ми всі чекаємо на смачні твої творіння, бужаю творчого натхнення!

дуже тішуся коли створюються нові смачні темки
Перейти на початок сторінки
Іванка
27 січня 2010 15:42
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Вітаю з відкриттям смачної теми і бажаю кулінарного натхнення love
Перейти на початок сторінки
Іванка
27 січня 2010 15:43
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Ірка-Шкірка
пора переносити компютер на кухну, підключати Скайп і проводити майстер-класи в прямому ефірі (кавування-чаювання - також).

Це гарно сказано і тоді ніяких курсів не треба lol
Перейти на початок сторінки
Irina
27 січня 2010 16:24
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Наталочко! Вітаю з власною темою!!! Удачі, натхнення і побільше вільного часу!

Дарую тобі свою літню лілію!!!

Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
27 січня 2010 18:57
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Дякую gutka
Іванка дякую!
Іванка щиро вдячна!
Іруся Це твоя? розкішна!!! Спасибі! В мене на дачі теж були дві : жовта та червона!!
Перейти на початок сторінки
Irina
27 січня 2010 18:59
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Коко Шанель
Іруся Це твоя?


Так, моя. Ну дуже люблю лілії!!!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
27 січня 2010 19:42
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Дівчатонька! Ви вже стільки слів гарних мені написали, а я.... а...хочете кави?! Ось, маєте!!

Кава олексіївська

Можливо, хтось скаже : "Не вчи вченого! " Та цей рецепт настільки незвичайний - що сама дивуюсь вже скільки років... :lol: Отже, беремо каву...Бажано - високого гатунку ... Мелемо, ( можна електричною кавомолкою, а можна - чимчикуючи по хаті , нахабно :lol: дирчачи ручною, і дратуючи домашніх... :lol:) Зрештою - спосіб не важливий. Змололася. Заливаємо водою. Пропорція - мм..щоб смачно було! Безпрограшний секрет гарної кави від мого чоловіка - " не шкодуйте кави! :lol: ) Важко з цим сперечатися....

....І ось перед тим, як має піднятися пінка- сиплемо в турку трішечки меленого чорного перцю ...( неодмінно щойно змеленого!) Ось, наприклад, стільки.... тріііішечки...



Але і це ще не все! Тепер необхідно вичавити зі свіжого часнику буквально кілька крапель часникового соку ( кілька крапель!!) і теж улити в каву.... Не знаю, яка там хитра хімічна реакція відбувається, та смак і запах кави підсилюється, часникового запаху не відчувається взагалі....Ну дуже цікавий смак виходить...Тільки заради Бога! Не псуйте божественні відчуття цукром!!!! Зіпсуєте продукт!



О, який же аромат хвилями розливається, дратує ніздрі та уяву....збуджує почуття....

Повідомлення відредагував Натонька - 21 вересня 2013 11:13
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
27 січня 2010 20:16
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
А до кави - пропоную такий Яблучний пиріг

Правда, сонячний колір?



А тепер - рецепт: справа в тому, що цей рецепт розрахований на велику кількість яблук...В мене склался така ситуація, що термінової утилізації потребувало багато яблук...шкода ж, добро пропадає... :lol:
Отже:

Тісто: 3 яйця
1 банка згущеного молока
1 ст. борошна
1 ч. л. соди, погашеної лимонним соком, чи оцтом
Начинка :
1-2 кг яблук
0,5 ст. Цукру
50 гр. вершкового масла
Яблука вимити, нарізати шматочками,( я завжди знімаю шкірку), форму бажано брати тефлонову, на дно масло шматочками, потім яблука , посипані цукром. Накриваємо фольгою і в духовку на температуру 250гр. хвилин на тридцять. Яблука повинні втушитися, зменшитись в об"ємі. Зняти фольгу і ще хвилин на 20 в духовку. Рідина випарується, яблука потемніють і по кухні попливе нестримний аромат... З яєць, згущенки, муки, соди зробити тісто ( я колись з успіхом замінювала частину згущенки на сметану) одразу вилити на яблука. Його буде малувато, та то нічого, виросте. При 200гр. пекти хвилин 10-20. Витягти дати мало-мало вистигнути, потім фокус! - обережно перекинути на тацю пиріг догори ногами. "Ноги " :lol: опиняться вгорі у вигляді яблучинок - мармеладок...Якщо якісь частинки яблук залишаться в формі - акуратно викласти їх на пиріг " наче так і було" :lol:

Повідомлення відредагував Натонька - 21 вересня 2013 11:14
Перейти на початок сторінки
Іринка
27 січня 2010 20:19
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Коко Шанель,ніколи не пила такої смачної кави.А ще як цікаво розказано та описано! Це мабуть щось неймовірне!Таке враження,що я навіть відчула її аромат! laughing winked
Перейти на початок сторінки
Софія06
27 січня 2010 20:23
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Ну красота!!! Слів не стає! wink tongue
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 3 грудня 2022 10:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100