Дівчатонька! Ви вже стільки слів гарних мені написали, а я.... а...хочете кави?! Ось, маєте!!
Кава олексіївська Можливо, хтось скаже : "Не вчи вченого! " Та цей рецепт настільки незвичайний - що сама дивуюсь вже скільки років...
Отже, беремо каву...Бажано - високого гатунку ... Мелемо, ( можна електричною кавомолкою, а можна - чимчикуючи по хаті , нахабно
дирчачи ручною, і дратуючи домашніх...
) Зрештою - спосіб не важливий. Змололася. Заливаємо водою. Пропорція - мм..щоб смачно було! Безпрограшний секрет гарної кави від мого чоловіка - " не шкодуйте кави!
) Важко з цим сперечатися....
....І ось перед тим, як має піднятися пінка- сиплемо в турку трішечки меленого чорного перцю ...( неодмінно щойно змеленого!) Ось, наприклад, стільки.... тріііішечки...
Але і це ще не все! Тепер необхідно вичавити зі свіжого часнику буквально кілька крапель часникового соку ( кілька крапель!!) і теж улити в каву.... Не знаю, яка там хитра хімічна реакція відбувається, та смак і запах кави підсилюється, часникового запаху не відчувається взагалі....Ну дуже цікавий смак виходить...Тільки заради Бога! Не псуйте божественні відчуття цукром!!!! Зіпсуєте продукт!
О, який же аромат хвилями розливається, дратує ніздрі та уяву....збуджує почуття....