Салат з печених перців і баклажанів з помідорами
Це не ікра, ні! Це дещо зовсім інше...Що мені в цьому салаті подобається- так це дієтичність...відсутність великої кількості жиру, чим грішать дуже часто страви зі смаженими баклажанами.
Тут баклажани запікаються. Перед запіканням їх слід густо потикати ножем або виделкою...Було колись, забула те зробити, то вони в духовці вибухнули з гучним звуком і довелось зішкрібати їхні залишки зі стінок духовки))))) Запікати слід до того стану, коли ніж легко входитиме в баклажан біля плодоніжки.
Покласти печені овочі в каструлю і накрити кришкою. Вони відм"якнуть і шкірка легко відійде. Порізати дрібно помідори, попередньо ошпаривши їх і знявши шкірку. Заправити до смаку перцем, сіллю, олією, часничком. Салат дуже ніжний, смакує охолодженим.