Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
Коко Шанель
16 липня 2010 21:02
Повідомлення #581


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Салат з печених перців і баклажанів з помідорами


Це не ікра, ні! Це дещо зовсім інше...Що мені в цьому салаті подобається- так це дієтичність...відсутність великої кількості жиру, чим грішать дуже часто страви зі смаженими баклажанами.
Тут баклажани запікаються. Перед запіканням їх слід густо потикати ножем або виделкою...Було колись, забула те зробити, то вони в духовці вибухнули з гучним звуком і довелось зішкрібати їхні залишки зі стінок духовки))))) Запікати слід до того стану, коли ніж легко входитиме в баклажан біля плодоніжки.
Покласти печені овочі в каструлю і накрити кришкою. Вони відм"якнуть і шкірка легко відійде. Порізати дрібно помідори, попередньо ошпаривши їх і знявши шкірку. Заправити до смаку перцем, сіллю, олією, часничком. Салат дуже ніжний, смакує охолодженим.
Перейти на початок сторінки
idianka
16 липня 2010 21:42
Повідомлення #582


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Коко Шанель
Напевне, треба вже вживати якісь таблетки від жадібності...і побільше!!

в мене подібна ситуація laughing

Також люблю страви з баклажанів, тільки, на жаль, ніхто мене в цьому не підтримує m0521 )))

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 липня 2010 02:11
Повідомлення #583


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Коко Шанель
Салат з печених перців і баклажанів з помідорами

Я до подібного салату запікаю всі овочі (помідори також), а потім складаю в новий смітниковий кульок, щоб відпарились. Найкраще смакує, коли то все запікати на свіжому повітрі на дровах - запах димку вказує на столі, де стоїть салат - тому він зникає першим laughing .
Цитата: idianka
Також люблю страви з баклажанів, тільки, на жаль, ніхто мене в цьому не підтримує m0521 )))

Діанко, я тебе підтримую wink !!!
Перейти на початок сторінки
Настя
17 липня 2010 03:09
Повідомлення #584


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 94
Реєстрація: 23.11.2013

ICQ:--

Бали: 72
Люблю страви з баклажанами! Смачний салат! amam
Перейти на початок сторінки
gutka
17 липня 2010 14:03
Повідомлення #585


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Коко Шанель,
це моя улюблена закуска belay
Перейти на початок сторінки
Славочка
21 липня 2010 22:54
Повідомлення #586


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталю, начиталась я тут в тебе смачних рецептів! всі-всі мені до смаку!
Перейти на початок сторінки
gutka
22 липня 2010 20:40
Повідомлення #587


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
щойно зауважила що кількість сторінок давно перевалила за цифру 50, час відкривати нову тему
Перейти на початок сторінки
Svetlana
28 квітня 2011 22:52
Повідомлення #588


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 27.09.2015

ICQ:--

Бали: 50
Коко Шанель,
Торт просто супер! У вас дуже багата фантазія, щоб от такий замок придумати і не побоятися зробити. Торт чудовий, а все, що ви розповідаєте, не вийшло - знаєте про це тільки ви, інші лише милуються:)
У мене до вас запитання, ви пишіть, що безе треба пекти 2-3 години, я правильно це зрозуміла?
я печу безе 20-30 хвилин. І про коржі медові, скільки за часом піч і
Перейти на початок сторінки
Славочка
29 квітня 2011 10:16
Повідомлення #589


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Svetlana
інші лише милуються:)

чому? все дуже доступно написано. А решту залежить від вміння:))) Не знаю чи я б такий замок "спорудила", але самі медові коржі з Наталчиного "Польського медівника" тепер в мене рецепт №1. Все вийшло з першого разу.

А температура духовки і час випікання відносні. Я все одно вважаю на вибрики своєї духовки.
Доречі, безе при 100 градусах (якщо одним коржем на ту пропорцію), то справді довго сушиться.
Перейти на початок сторінки
Svetlana
29 квітня 2011 12:25
Повідомлення #590


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 27.09.2015

ICQ:--

Бали: 50
Славочка,
Спасибі, не знала, що так можна, напевно і смак у безе інший виходить ... За часом випічки згодна, треба пристосуватися до своєї духовці, але все-одно є рекомендований приблизний час - я про це запитувала, коли перший раз робиш по новому рецепту важливі всі дрібниці. Спасибі:)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 3 грудня 2022 11:57

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 3
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100