Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
sunnygirl
1 лютого 2010 11:51
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Славочка тортик прекрасний.Горбуша дуже апетитна.
Перейти на початок сторінки
черепашка
1 лютого 2010 12:07
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Славочка, дуже апетитні та смачні на вигляд блюда. Молодець!
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 лютого 2010 12:41
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
sunnygirl, черепашка, дякую, що заходите до мене в гості. wink
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
1 лютого 2010 13:05
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Славочка!!!
Я дуже люблю рибні страви,а запечена горбуша-це щось неймовірне!.. winked
Дякую за чудові рецепти,буду заходити на смачненьке! laughing
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 лютого 2010 13:15
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Майя, пригощаю новою стравою
Пиріжки з картоплею і бринзою


Тісто на кефірі 0, 5 л, посолити, поцукрувати, 1 ч.л. соди, додати 5 ст.л. олії, борошна скільки візьме, щоб було м"яке. Хоча б на 20 хв. дати постояти в теплі. Начинка-холодне картопляне пюре 2/3 частини і бринза --1/3.
Змастити яйцем, пекти 30 хв при 200.

Повідомлення відредагував Славочка - 6 лютого 2010 01:00
Перейти на початок сторінки
marinka
1 лютого 2010 13:30
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Дуже пишненькі пиріжки! wink

Ми прийшли і дуже голодні!
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 лютого 2010 09:25
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
А пиріжків уже не залишилося. А салатику?
Нагадала marinka про вітамінні салати. Ось мій простий
Салат з пекінки



Інгредієнти:
1 невелика пекінська капуста
2 помідори
1 баночка консервованої кукурудзи
пучок зеленої цибулі, сіль, білий перець за смаком.
Заправлено майонезом від Юлі Висоцької.
Тут пекінка порізана, а мені останнім часом подобається, коли капустяні листочки порвати руками, викинувши грубі серединки.

Повідомлення відредагував Натонька - 19 лютого 2014 17:10
Перейти на початок сторінки
marinka
2 лютого 2010 14:11
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Салат поживний!

А від вітамінів хочеться.....


Повідомлення відредагував marinka - 2 лютого 2010 15:12
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
2 лютого 2010 18:55
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Славочка, вітаю з відкриттям власної темки!!!! Дуже багато смачних рецептів! Так тримати!! Величезного натхнення тобі в кулінарній справі!

Перейти на початок сторінки
Славочка
3 лютого 2010 09:59
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталю, дуже приємно за такі теплі слова! Надихає творити далі.

Ось сьогодні принесла вам печінковий паштет. Кожна господиня робить його по-своєму. Мої дітки звикли до іншого варіанту--запеченого (так робить бабуся). А я сьогодні зробила такий варіант--мастити на хлібчик.

Печінковий паштет



Рецепт з good-cook.ru.
Складові:
600г яловичої або курячої печінки, 100г вершкового масла, 1-2 великих цибулини (300~400г), при бажанні 1-2 середніх моркви (~300г), 4 лаврових листа, сіль, перець

Приготування:
Цибулю обсмажити на рослинній олії до прозорості й викласти в миску, намагаючись відціджувати масло.
Якщо хочеться, щоб смак був трохи солодкуватим, слід обсмажити до м'якості нашатковану або потерту на великій тертці моркву й теж викласти.
Порізану печінку обсмажити на сильному вогні, потім вогонь зменшити, посолити, поперчити, покласти лавровий лист і тушити під кришкою до м'якості. Дуже важливо не перетримати печінку на вогні, інакше вона стане твердою і з крупинками.
Перемолоти все через м'ясорубку (печінка, цибуля і морква). При бажанні можна перемолоти двічі.
Для того, щоб паштет був більш ніжним, у фарш можна додати 1/4 склянки збитих вершків. 100г масла розм'якшити (довести до кімнатної температури) і збити міксером з печінкою. На цьому етапі печінковий паштет вже готовий до вживання.

Далі паштет можна сформувати в наступних видах.

1. Паштетна "ковбаска".
Паштет загорнути в поліетиленову плівку й закрутити кінці плівки.

2. Паштетна "ковбаска" з маслом.

50~100г вершкового масла порізати маленькими кубиками зі стороною не більш 1 см і заморозити їх у морозильнику. У паштет вмішати заморожені кубики масла. Загорнути в плівку як у п.1.

3. Печінковий рулет.

Паштет викласти на плівку й рівномірно розмазати шаром ~0,5 см. Покласти в морозильник до застигання (але не до повної заморозки). Намазати поверх печінки 100г розм'якшеного масла. Почекати, коли паштет стане м'яким, згорнути рулетом і поставити в холодильник. Перед подачею на стіл усі види печінкового паштету порізати на скибочки.
Я ж зробила як на фото у вигляді цеглинки.

Є одна тонкість при нарізуванні паштету.

Якщо він занадто переохолоджений, то при нарізуванні буде кришитися, а якщо занадто м'який, то буде мазати й прилипати до ножа. Тому для одержання рівних часточок потрібно перед кожним розрізом вмочати ніж у гарячу воду. Або, кращий варіант, різати паштет міцною ниткою - нитку оповити навколо "ковбаски", кінці ниток перехрестити й потягнути в різні сторони.

Повідомлення відредагував Натонька - 19 лютого 2014 17:12
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 10:08

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 41
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100