Дякую, Наталю. Рада, що сподобалося.
Сьогодні мої варіації на тему піци привели до такого її вигляду
Піца "Човники з Венеції"А почалося все з ось такої смакоти, яку мені передала чоловікова мама--баклажани в томаті, що і пішло в начинку,
та до смачного борщику
Отже,
тісто:1скл. води,
1/2 п. дріжджів
по 1ч.л. солі та цукру,
3 ст.л. олії
борошна стільки, щоб було м"яке тісто. Дати йому підійти 20 хв.
Розділити на 8 частин, кожну розкачати, покласти начинку і сформувати "човник". Зверху покласти потертий сир. На бляшці ще нехай підійдуть 15хв, змастити боки яйцем --і в духовку на 30 хв.
Начинка:
будь-яка, яку любите в піцу. В мене молочна ковбаска, півбаночки консервованої кукурудзи, баклажани в томаті і потерта бринза.