Горбуша, запечена з овочами.Рецепт взято з кукінга, але з деякими змінами.
Інгредієнти:
тушка горбуші,
2-3 середні морквини,
1 середня цибулина,
2 середніх помідори,
2 чайні ложки вершкового масла,
200 гр. майонезу (тут взяла домашній)
Тушку горбуші розморозити, очистити луску, відокремити голову, розрізати на порційні шматки шириною 2 см.
Кожний шматок з усіх боків обмазати майонезом, посолити. Відкласти на пару годин.
Морквину нашаткувати соломкою ( як для корейського салату), цибулю нарізати півкільцями; на сковорідку викласти моркву і цибулю, і потушити, вони повинні стати м'якими.
Потім на кожний шматок риби викласти тушковані овочі і розрівняти, щоб вони лежали рівним шаром, зверху нанести майонез,а зверху майонезу кружок свіжого помідора,потім поставити в добре прогріту духовку на 15-20 хвилин, не більше.