Доброго ранку!
Я прокинулась нині з першими півнями, а не з останніми.
Подумала, чим би прикрасити недільний ранок-обід?
Згадала, як доня на гуртовні хотіла макаронів-бантиків і взагалі всяких видів пасти. А ціни кусючі! То чому ж не зготувати вдома?Ось що в мене вийшло.
Ще з решти насушила листів для лазаньї, то ж чекайте незабаром.
Тісто я часом замішую на самих яйцях як на вареники і пропускаю через електричну м"ясорубку з решіткою для спагетті чи лапші. Це швидко і зручно. Не потрібно розкачування -сушіння тіста. Але наші кури яйця несуть по пару штук, складаю для паски. То ж нині рецепт для виконання ручками, тобто hand-made
В тісто : 2-3 яйця, сіль, пару ложок олії, замісити тугеньке. Розкачати, коліщатком нарізати смужки, перекрутити їх і притиснути бантиками. Чим менші, тим красивіше. Зварити у підсоленому окропі
Я зробила соус бешамель. Вироби відразу промити холодною водою, поскладати у змащену форму, перешарувати соусом, притерти твердим сиром. Може бути тут і грибна прослойка, і м"ясна. Запекти до рум"яної шкоринки у духовці.