Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
gutka
18 березня 2010 14:24
Повідомлення #391


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Славочка
А цей салат явно цвіклями не назвеш!

цілком вірно
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
18 березня 2010 15:16
Повідомлення #392


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Славочко, від смакоти на твоїй сторінці я просто в "ауті".
Ковбаски рибні так і просяться до рота.
салатик із пекінки дуже оригінальний, мені сподобалось поєднання із ківі, треба обов"язково спробувати.
А як добре із сирником не печеним придумала, і дітки ситі, і мама задоволена, і красиво вийшло laughing
МОЛОДЕЦЬ!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
18 березня 2010 16:31
Повідомлення #393


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Волошко! Заходь, рада поділитися всім новеньким!
Перейти на початок сторінки
Славочка
20 березня 2010 18:54
Повідомлення #394


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дійшли в мене руки і до цього дірчавого хлібчика
Чіабатта


В мене вийшов не такий гарний і не такий "правильний". Іншим разом спробую зробити все правильно (наприклад тут:http://mariana-aga.livejournal.com/74303.html).
Секрет цього хліба у довготривалому бродінні крутої опари.
Отже, для опари:
1 скл. води
2 скл. борошна
1/3 ч.л. сухих дріжджів. Змішати і залишити під плівкою на 24 год(в мене лише 12 год). В плівці зробити отвори, щоб опара "дихала".
Тісто:
300мг води
1 ч.л. дріжджів
опара
1 ст.л. солі.
Тісто дуже м"яке, рідкувате, майже як для оладок. Вкінці додала 50 мг олії.
Залишити підходити 1,5 год. Потім тісто викласти на стіл, розділити на 3 батони, стараючись дуже не зім"яти повітряні пухирці, укласти на змащений олією і застелений папером лист. Взагалі дивно працювати з таким рідким тістом, бракує практики. Вироби розстояти ще 45 хв.
Я накрила рушничком, який напнула на 4 горнятка над батонами.
Пекти при 200 градусах 25 хв.
В мене було багато помилок, але сподобалось і тісто і хліб. Буду ще експериментувати.
Перейти на початок сторінки
Славочка
20 березня 2010 19:24
Повідомлення #395


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Тортик медовий


Маю багато меду, згадала про Польський медівник
від Коко Шанель рецепт тут
Коржі чудові, запах меду по всій хаті.
Я пекла 3 коржі, потім розрізала їх ще навпіл.
А сметанний крем від Любані давно хотіла спробувати. (особливо який він за консистенцією, чи годиться під мастику)-- Чудовий!
А разом вийшло просто неперевершено!!!
Приведу рецепт крему(слова автора)
300 г сметани(20%)
1 яйце
2ст.л. муки
120г цукру
Всі компоненти перемішати, варити на водяній бані(я варила на маленькому вогні), постійно мішати до загустіння, охолодити.
Збити 200 г масла, у нього ж, не перестаючи збивати, ввести по ложці сметанну масу.

Повідомлення відредагував Славочка - 20 березня 2010 20:27
Перейти на початок сторінки
lana
20 березня 2010 20:09
Повідомлення #396


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Цитата: Славочка
Коржі чудові, запах меду по всій хаті.

Аж сюди пахне!!! Медівник люблю дуже, але не люблю готувати той, у якому розкатувати багато коржів.А тут всього 3! Записую.
Перейти на початок сторінки
Маруся
20 березня 2010 21:46
Повідомлення #397


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
Просто заправлений бурячок


Я просто обожнюю бурячок в такому вигляді. Я його і в школі страшенно любила до мятої бульбочки і коли бабця вдома готувала. Мням!!!

Повідомлення відредагував Маруся - 20 березня 2010 22:47
Перейти на початок сторінки
Славочка
21 березня 2010 07:17
Повідомлення #398


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
lana, подякуємо Коко Шанель за чудовий рецепт!!!
Маруся, в мене на цей бурячок була манія, особливо в час вагітності. Їла б ложками. tongue
Перейти на початок сторінки
Славочка
21 березня 2010 07:30
Повідомлення #399


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Доброго ранку!
Я прокинулась нині з першими півнями, а не з останніми.
Подумала, чим би прикрасити недільний ранок-обід?
Згадала, як доня на гуртовні хотіла макаронів-бантиків і взагалі всяких видів пасти. А ціни кусючі! То чому ж не зготувати вдома?Ось що в мене вийшло.


Ще з решти насушила листів для лазаньї, то ж чекайте незабаром.


Тісто я часом замішую на самих яйцях як на вареники і пропускаю через електричну м"ясорубку з решіткою для спагетті чи лапші. Це швидко і зручно. Не потрібно розкачування -сушіння тіста. Але наші кури яйця несуть по пару штук, складаю для паски. То ж нині рецепт для виконання ручками, тобто hand-made lol
В тісто : 2-3 яйця, сіль, пару ложок олії, замісити тугеньке. Розкачати, коліщатком нарізати смужки, перекрутити їх і притиснути бантиками. Чим менші, тим красивіше. Зварити у підсоленому окропі


Я зробила соус бешамель. Вироби відразу промити холодною водою, поскладати у змащену форму, перешарувати соусом, притерти твердим сиром. Може бути тут і грибна прослойка, і м"ясна. Запекти до рум"яної шкоринки у духовці.

Повідомлення відредагував Славочка - 21 березня 2010 09:20
Перейти на початок сторінки
Valentina
22 березня 2010 12:54
Повідомлення #400


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Славочка, цікавий варіант для макаронів. Колись була в мами лапшерізка , то було набагато простіше, а тепер лапшу ріжу руками (рецепт такий самий). Тепер спробую "бантики" . Дякую wink
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 21:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 73
Гостей: 49
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100