Ковбаски рибні у соусіРецепт з "Енциклопедії української кухні"На 450 г риби--80г шпику, 1 цибулина, 1 ст.л. сухарів, сіль, перець --на смак. Олія для смаження.
Філе риби промити, перемолоти разом з обчищеною цибулею і салом, додати перець, сіль, перемішати. Ковбаски обкачати у сухарях, обсмажити у фритюрі.
Поскладати у банячок, залити сметанним соусом з томатом і цибулею, тушкувати у духовці до готовності. Подають із смаженою картоплею.
У мене було 1 філе окуня, як на мене дуже жирне, то сала не додавала. Якщо риба сухіша, то буде тоді доцільно. Соус у мене теж інший: посмажена на олії цибулька, півморкви, тоді викладені ковбаски, залито підсоленим окропом 2/3 скл.+ спеції, вкінці тушення 2 ст.л. сметани. Смачно!