Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
sunnygirl
17 березня 2010 12:49
Повідомлення #381


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Тістечко картопля дуже гарне а салат дуже симпатичний та яскравий.
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 березня 2010 17:22
Повідомлення #382


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
sunnygirl дякую.
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 березня 2010 17:37
Повідомлення #383


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ковбаски рибні у соусі


Рецепт з "Енциклопедії української кухні"
На 450 г риби--80г шпику, 1 цибулина, 1 ст.л. сухарів, сіль, перець --на смак. Олія для смаження.

Філе риби промити, перемолоти разом з обчищеною цибулею і салом, додати перець, сіль, перемішати. Ковбаски обкачати у сухарях, обсмажити у фритюрі.
Поскладати у банячок, залити сметанним соусом з томатом і цибулею, тушкувати у духовці до готовності. Подають із смаженою картоплею.

У мене було 1 філе окуня, як на мене дуже жирне, то сала не додавала. Якщо риба сухіша, то буде тоді доцільно. Соус у мене теж інший: посмажена на олії цибулька, півморкви, тоді викладені ковбаски, залито підсоленим окропом 2/3 скл.+ спеції, вкінці тушення 2 ст.л. сметани. Смачно!
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 березня 2010 17:47
Повідомлення #384


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Просто заправлений бурячок


Варений тертий буряк посолити, поцукрувати, скропити лимонним соком, додати підсмажену на олії дрібно краяну цибульку.
Просто і смачно.
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 березня 2010 17:53
Повідомлення #385


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
І просто спечені яблука :))))


Смакує їсти ледь теплими, посипати цукровою пудрою.
Мама радить напхати в яблука нові цвяхи для того, щоб збагатити залізом.
Це для підняття гемоглобіну у весняний період.
Перейти на початок сторінки
marinka
17 березня 2010 20:41
Повідомлення #386


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Славочка Ти як завжди щось смачненьке наготувала!!!А рибні кобаски супер!!!!


Повідомлення відредагував marinka - 17 березня 2010 21:42
Перейти на початок сторінки
Kagor
17 березня 2010 21:50
Повідомлення #387


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Славочка,
Ага, цвіклі... до риби, холодцю, голубців e.t.c. bully
(це не просто заправлений буряк)

Повідомлення відредагував Kagor - 17 березня 2010 22:52
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
18 березня 2010 08:21
Повідомлення #388


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Славочко, гарна страва з рибки, особливо діткам, смакувала напевно малеча? smile
Kagor,
Я не дуже знаю, що таке цвіклі ( вперше чую) та полізла в енциклопедію, та й прочитала, що то то заправлений варений буряк, але ще й з хроном, здається.

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 18 березня 2010 09:22
Перейти на початок сторінки
Славочка
18 березня 2010 09:39
Повідомлення #389


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Kagor, в мене вдома теж варений бурячок, дрібно натертий з хроном називається цвіклями. І це не тільки в мене, а в багатьох галицьких господинь, особливо старшого покоління. Назва певно ще "за Польщі" прижилася.
А цей салат явно цвіклями не назвеш! lol
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
18 березня 2010 12:15
Повідомлення #390


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Гарненькі рибні ковбаски цікава страва я такого ще не їла.

Повідомлення відредагував sunnygirl - 18 березня 2010 13:17
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:46

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 85
Гостей: 71
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100