Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Славочка
24 лютого 2010 13:00
Повідомлення #241


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ну і ще одна страва
Вівсяне печиво



Складники:
Борошно 3/4 скл.
Вівсяні пластівці 2 скл.
Масло вершкове 170 гр.
Цукор 1/2 скл.

Яйце 1шт.
Ваніль 1гр.
Пекарський порошок 1/2 ч.л.
Сіль 1/2 ч.л.
Кориця 1/2 ч.л.
Родзинки 1/2 ст.(в мене не було)

Мед 1 вел.ложка

Цедра 1 апельсина

Приготування:
Змішати в окремій ємності борошно, сіль, корицю, пекарський порошок. Масло кімнатної температури збити із цукром, потім додати яйце. Додати борошно, ретельно змішати. А потім — родзинки і вівсяні пластівці. За допомогою столової ложки викласти печиво на лист, покритий папером для випікання. Руками, уже на листі, сформувати печиво круглої форми, товщиною 1 см і так, щоб між ними залишалася відстань приблизно по 3-5см.
Випікати при t=180C 15 хв. або поки печиво не стане золотавого або ясно-коричневого кольору, залежно від того, чи бажаєте одержати м'яке або хрустке печиво.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
24 лютого 2010 13:35
Повідомлення #242


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Печиво дуже аптитне на вигляд має бути смачним.
Перейти на початок сторінки
marinka
24 лютого 2010 14:21
Повідомлення #243


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Печиво корисне і смачне! Молодець! wink
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
24 лютого 2010 18:23
Повідомлення #244


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
О! Славочко, як по замовленню - печиво вівсяне! Давно вже збиралася приготувати, до того ж і борошно вівсяне проситься.... smile вже в якусь страву.... smile Залишу твій чудовий рецепт "на після посту" smile
А от котлетки якраз по темі ! laughing І хлібчик симпатичний....Респект! smile
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
24 лютого 2010 19:10
Повідомлення #245


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Славочка!
Вівсяне печиво дуже корисне і смачне!Я ще ніколи сама не готувала.Мій чоловік раніше магазинне купував по 2 кг,коли воно було ще хорошим.Сам міг з"їсти півмішка,за чаюванням ! lol Тепер вівсянки стали.....іншими ,і ми їх не купуємо! smile
За Твоїм прекрасним рецептом спечу цю смакоту і- порадую свою половину!!Вдячна за перепис! wink
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 лютого 2010 21:45
Повідомлення #246


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
sunnygirl
marinka
Коко Шанель
Майя Шутенко

радію, коли моя робота приносить комусь радість і задоволення: радію за дітей і чоловіка, коли щось смакують і їм подобається, радію, що маю зараз час для цієї творчості на кухні і не тільки, рада, коли хтось ще скористається з моїх кулінарних експериментів. Дуже не хочеться думати про той час, коли вийду на роботу і вона "з"їсть" мене, мій вільний час --то точно. Тоді Дрімфуд стане dream...food....
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 лютого 2010 23:41
Повідомлення #247


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ось донечка-нехочуха до їди попросила кусок курки на вечерю. Персонально для неї купила пару курячих бедерець і приготувала.

Курка з апельсинами



На 3 шт. курячих бедерець
сік 1 апельсина
і ще 1 цілий апельсин
1ст.л. меду
2-3 ст.л. олії
1 ст.л. меленого коріандру
1-2 зубчика часнику
сіль
приправа "хмелі-сунелі"

Маринад: сік з апельсина змішати з медом, олією, спеціями, додати часник, сіль. Курячі бедерця залити маринадом і покласти в холодильник на годину.
Духовку розігріти до 180 С. Викласти м"ясо на деко, полити маринадом і покласти на кожен кусочок кружальце апельсина. Запікати 30 хв. Періодично під час випікання поливати курку маринадом.

За схожим рецептом від Юлії Висоцької готувала колись курку по-марокканськи з апельсинами (ще додати до м"яса під час запікання відварену до напівготовності картоплю з фенхелем). Також смачно.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
25 лютого 2010 08:18
Повідомлення #248


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Славочка
Дуже не хочеться думати про той час, коли вийду на роботу і вона "з"їсть" мене, мій вільний час --то точно. Тоді Дрімфуд стане dream...food....

хе-хе....це як у мене...живу, як у літаку lol : лечу на роботу-лечу додому-лечу в дрімфуд-коротка перерва на сон - і....знову все спочатку... А ось ще й дача додасться.....мама....lol А втягуватись після декрету ой, як важкооо.....знаю, як ніхто....
Перейти на початок сторінки
Яруська
25 лютого 2010 09:32
Повідомлення #249


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Славочка
Дуже не хочеться думати про той час, коли вийду на роботу і вона "з"їсть" мене, мій вільний час --то точно. Тоді Дрімфуд стане dream...food....

Славочка!
Хотіла б порадити тобі не перейматися цим! Варто намагатися знаходити позитив у всьому! Хоча б з огляду на те, що в наш нелегкий час робота стала розкішшю і доступна не кожному... А час... Ти знаєш, воно все якось само собою владнається. Коли я сиділа в декретній відпустці, ніколи не мала вільного часу. Зараз на роботі, все робиться те ж саме, навіть залишається час на Дрімфуд і багато інших приємних речей! Все напевно залежить від уміння організувати свій час...
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 лютого 2010 16:56
Повідомлення #250


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, дівчата. Майбутнє покаже...
А сьогодні вітаю всіх з чудовим сонячним днем, вже відчувається запах весни.
Приготувала сонячну піцу. Начинка з шампіньйонів і овочів (які під руку попали :))

Піца з грибами і овочами.


Дозвольте не писатиму нині рецепту тіста, бо не вийшло те, що хотіла. А замилувалася ось таким рецептом (http://mariana-aga.livejournal.com/95794.html) так гарно описано, але я так не справилась. Бідний комбайн ледве не вмер, більше не даватиму йому таких непосильних задач. Потім прийшлось бігти на свято у школу(доця виступала), то ж тісто було залишене саме на себе.
У начинку потушила на олії цибульку з шампіньйонами. попалася варена морква і горошок(американці б луснули зі сміху з такої американської піци). отже, ця піца була кандидатом у розділ "невдалої випічки", але коли спеклася, миттєво щезла... Нічого, ми ще її повторимо при нагоді, тоді викладу кращий рецепт.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 05:22

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100