Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Славочка
22 лютого 2010 17:02
Повідомлення #231


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
А сьогодні мої кулінарні експерименти закінчились ось цим

Суфлешки з сиру і фруктів


На 20 кексових формочок
приблизно 400 г м"якого домашнього сиру
1 банан
дві пригорщі замороженої смородини(я далі її всюди впихаю додаю, де можу)
півпачки ванільного пудингу
півсклянки цукру
1ст.л. манки
пачка ванільного цукру
2 яйця

Сир протерти+пудинг+ванільний цукор. Додати банан, нарізаний кусочками, два жовтки+манка. Білки збити з цукром. Легко вимішати.
Кексові формочки змастити маргарином, покласти по кружечку пергаментного паперу. Суфле розкласти у формочки, "сховавши" в кожне по 3-4 ягідки смородини(можна їх не розморожувати). Пекти при 180 градусах 25 хв. або до золотистої поверхні виробів.

Смачно. Такі собі пухкі сирнички (тут нема муки, жиру, і не смажене...Лише одна смакота і користь :)). Діти би ще більше тішилися, якби там по куску чоколяди сховав. wink
Перейти на початок сторінки
Яруська
22 лютого 2010 17:06
Повідомлення #232


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Славочка
Суфлешки з сиру і фруктів

Славочка!
Дякую за чудову ідею печених сирників! smile
Звичайно, набагато корисніше від смажених сирників, які у мене дуже люблять. Та й думаю, що смачніше!

Славочка
Діти би ще більше тішилися, якби там по куску чоколяди сховав.

Теж ідея! smile Думаю, по шматочку не зашкодить!
Перейти на початок сторінки
Славочка
22 лютого 2010 17:26
Повідомлення #233


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Яруська, та спік би один сирник. Так мої вереди не їдять. Вже і ромбиками їм різала, і паралелепіпедами.... lol А ці поштучні речі так по одній і зникаюсь.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
22 лютого 2010 19:27
Повідомлення #234


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Славочко! Забігла тут до тебе і поснідала, і пообідала, і десерт проковтнула! lol Класні суфлешки, справді, оті смажені сирники стільки жиру натягують...бррр...а тут дієтично і корисно!
Перейти на початок сторінки
Славочка
23 лютого 2010 09:03
Повідомлення #235


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Пригощайся, на здоров"ячко! smile
Перейти на початок сторінки
gutka
23 лютого 2010 10:29
Повідомлення #236


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка
Суфлешки з сиру і фруктів

підглянула у тебе і собі приготувала на сніданок сирники у формочках тільки без ягід (просто небуло вдома), смачно, шо тут скажеш: любимо ми страви з сиром і маленькі і великі запіканочки
Перейти на початок сторінки
Славочка
23 лютого 2010 15:03
Повідомлення #237


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю, ми також... саме малюк доїв останній, замала порція виявилась.... smile
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 лютого 2010 10:21
Повідомлення #238


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Котлетки вівсяні.
Ідея з сайту Готовим дома.


Котлетки виходять дуже смачними й ситними, і завдяки часниковому аромату схожі на м'ясні котлети. Зробила без грибів.
Складники:
вівсяні пластівці - 1 склянка,
вода (окріп) - ~0,5 склянки,
печериці свіжі - 3-4 шт,
картопля - 1 шт,
цибуля ріпчаста- 1 шт,
часник - 2 зубчика,
зелень,
сіль,
чорний перець,
рослинна олія для смаження

Приготування

Вівсяні пластівці насипати в миску або каструльку, залити окропом, накрити кришкою й залишити набухати на ~20-30 хв. Я запарила звечора.
Картоплю почистити, вимити й натерти на дрібній тертці.
Цибулю очистити й натерти на дрібній тертці.
Печериці порізати маленькими кубиками.
Зелень порубати.
Часник пропустити через часниковий прес.
До набряклої вівсянки додати картоплю, цибулю, часник, гриби й зелень - масу добре перемішати, посолити й поперчити.
Вівсяна маса повинна вийти не занадто густою і не дуже рідкою - щоб можна було набирати її ложкою.
На розігріту з рослинною олією сковороду столовою ложкою викласти вівсяні коржі.
Обсмажити котлетки на середньому вогні з однієї сторони до рум'яної скоринки.
Перевернути на іншу сторону, обсмажити ~1 хв. на середньому вогні, потім вогонь зменшити вогонь до мінімального, накрити кришкою й довести до готовності ~5 хв.
Котлетки можна подати зі свіжими овочами або з картопляним пюре.
Дітям на сніданок полила сметаною.

Перейти на початок сторінки
marinka
24 лютого 2010 10:31
Повідомлення #239


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Які корисні і апетитні котлетки!!!

Перейти на початок сторінки
Славочка
24 лютого 2010 12:47
Повідомлення #240


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Я сьогодні всіх перегодую стравами із злаків.

Хліб злаковий



Дякую rileka за ідею хліба (http://rileka.livejournal.com/12583.html)
Там автор пропонує кашу Нордік. Я зробила так:

Заварити кашу:
2ст. л. маки
2ст.л. кукурудзяної крупи дрібного помолу
2ст.л. вівсяних пластівців, злегка промелених блендером
Додати 300 мл води і заварити.

Змішуємо:

зварена каша

кефір -100 мл

дріжджі – 30г

рослинна олія - 2 ст.л.

мед рідкий – 1 вел.ложка.

сіль – 1/2 ст.л.

цукор – 1 ст.л.

борошно просіяти і замісити м"яке тісто. Вкінці замісу руки змастити олією і ще раз перемісити.

Форму попередньо обмазати рослинною олією. Сформувати тісто й викласти у форму. Відправити тісто підходити в тепле місце. Воно повинне збільшитися в 2 рази. Перед випічкою обмазати жовтком і посипати кунжутним насінням. Випікати при 180С до готовності. Вийняти готовий хліб, вийняти з форми. Остудити повністю на ґратах.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 03:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100