Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Коко Шанель
12 лютого 2010 23:17
Повідомлення #171


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Рибка класна...перекочувала в записник.... А струдель - то моя давня мрія спекти...та чогось...боюсь.... lol Якась ця страва для мене...недосяжна....То тільки такі майстерні кулінарки можуть пекти...
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 лютого 2010 23:23
Повідомлення #172


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
От мені теж цікаво ще попрактикувати різні рецепти. Чоловік нині сказав "струдель має аж світитися". Може мій й не такий вперше печений, але завжди тягне щось нове.
Сьогодні прочитала, що струдель нарізається лише в гарячому вигляді, інакше тоненька шкоринка розсипається під ножем. У мене так і вийшло.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
14 лютого 2010 14:17
Повідомлення #173


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Рибка пальчики оближеш!!!!!!!!!!
Апетитний струдель!!Все смачненьке!

laughing laughing love
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 лютого 2010 18:44
Повідомлення #174


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Наталочко.
Сьогодні доця побачила у продажу її улюблені "каштанчики". Захотілось спекти домашніх і побільше. Та, як завжди, однієї порції заварного тіста мало!
Каштанчики



Печемо заварні пироженка (мої еклери) рецепт тут
Крем світлий (на молоці заварений пудинг, збитий з 100 г масла).
Крем розділити на дві частини. Світлий буде дітям, темний (додати 1ч.л.кави, розведеної і 1ст.л. молока, 1ст.л. какао,2 дольки шоколаду+1ст.л.коньяку)--для дорослих lol
Для помадки:
50г масла+1 ст.л.какао+2ст.л. цукру розтерти в горнятку до пухкої маси, додати 2-3 ст.л. молока, поставити на вогонь, нехай розтопиться. Еклери вмочувати в помадку і класти на решітку до застигання. На фото ще не застигли, а вже сфотографувалися lol бо як застигнуть, то вже не знайдеш.

Повідомлення відредагував Славочка - 14 лютого 2010 21:20
Перейти на початок сторінки
Яруська
14 лютого 2010 18:50
Повідомлення #175


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Славочка
Каштанчики

Славочка! Щось таке гарне в тебе вийшло! - Навіть не каштанчики, а більше на слимачки в шоколаді схоже! smile
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 лютого 2010 19:03
Повідомлення #176


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Картопляна запіканка з цибулею порей

Рецепт з Кукінга.
Для основи:
картопля 500 г
вершкове масло 30г
яйце 1 шт.
сіль, олія для змащування форми
Для начинки:
цибуля порей(біла частина) 2 шт.
сметана 150 г
яйце 2 шт.
сир твердий 150 г
сіль, мелений духмяний перець, мускатний горіх,
масло 30 г
Картоплю почистити, зварити у підсоленій воді, злити воду, зробити пюре з маслом. Чуть вистигне, додати половину збитого яйця(а не мало? lol ). Пюре рівномірно розкласти по формі товщиною 1 см. Чайною ложкою оформити краї картопляної тарілки у вигляді пелюсток(у мене просто кексова форма). Змастити поверхню рештою яйця і пекти про 200 градусах 15 хв.
Для начинки білу частину порею порізати кружками товщиною 5 мм, обсмажити в маслі, щоб змяк. Для заливки злегка збити яйця+сметана+більшу частину тертого сиру+сіль, перець. Викласти цибулю у картопляну форму, залити заливкою. пекти при 180 до золотистої кірочки.

Повідомлення відредагував Славочка - 14 лютого 2010 21:34
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 лютого 2010 19:29
Повідомлення #177


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Славочка
Картопляна запіканка з цибулею порей

Така сонячна! А що всередині? І з чим?
Дякую за рецепт гріссіні - хрумки вдались. Єдина невдача - посипала половину тіста римським кмином - а він має дуже специфічний аромат. Діти, правда, обтрусили і злопали lol
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
14 лютого 2010 20:22
Повідомлення #178


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Славочка
Ох і каштанчики, апетитненькі! І, головне, не страшно дитині дати, бо в тих магазинних тільки тата з мамою нема...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 лютого 2010 20:33
Повідомлення #179


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Яруська
Славочка! Щось таке гарне в тебе вийшло! - Навіть не каштанчики, а більше на слимачки в шоколаді схоже! smile

Точно, слимачки!
Славочко! Пора відкривати цех по виробництву каштанів без ГМО і консервантівsmile !
Колись біля свекрухи в кіоску продавалися домашні заварні - такі смачні були! Як заїжджала за дітьми після роботи - любила купити пакетик....
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 лютого 2010 20:44
Повідомлення #180


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ірка-Шкірка
Така сонячна! А що всередині? І з чим?

Ірочко, вже дописала рецепт.
Коко Шанель
І, головне, не страшно дитині дати, бо в тих магазинних тільки тата з мамою нема...

lol точно, особливо як згадаю, що ти писала про згущонку...
Ірка-Шкірка
Точно, слимачки!

Треба тоді назву змінити, то я так нині тісто з корнетика тиснула. та взагалі, такі приколи з тим тістом. Я нині закохана якась feel , роблю, як завжди, забуваю додати води до тіста. заварила таке густе, думала буде що нині у "Невдалих рецептах" звітувати. Але далі на комбайні взбила тісто з яйцями по одному, воно аж пухирцями взялося. Після випікання кожен еклер виріс втричі+кожен мав збоку дірочку(як на замовлення--для крему) . Ще такого не бачила. І всі так добре пропечені(точно торби з вітром), незважаючи на мою зрадницю-духовку.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 12:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100