Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
marinka
7 лютого 2010 22:14
Повідомлення #131


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Як смачно звучить!
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 лютого 2010 23:11
Повідомлення #132


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
gutka
люблю все цікаве

мій чоловік теж...прочитав,як правильно заварювати. Там залежить від способу заварювання чи тонізуючий , чи розслабляючий ефект. Сам калабас не можна кип"ятком ошпарювати, бо розлізеться....чай пити малими ковточками протягом довгого часу... і ще багато нюансів.
Про властивості мате (http://www.tea.ru/260-3382.html?PHPSESSID=4e269b1154e291bf3c374c65dde999b0)
як приготувати
(http://www.tea.ru/260-3315.html?PHPSESSID=4e269b1154e291bf3c374c65dde999b0)
як привильно пити (http://www.tea.ru/260-3115.html?PHPSESSID=4e269b1154e291bf3c374c65dde999b0)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 лютого 2010 01:07
Повідомлення #133


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Мате у калабасі - звучить смачно, привабливо і дуже відпочинково!
Так би примоститись на чомусь мягенькому і потягувати маленькими ковточками...
Перейти на початок сторінки
уляночка
8 лютого 2010 09:36
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
а я не люблю мате crying всяке різне пробувала - щось не розумію того смаку... трохи відчуваю смак тютюну...
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
8 лютого 2010 10:21
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Славочко! Яка цікава страва - гріссіні! То італійські штучки? smile Вперше таке побачила! feel Обов"язково приготую... smile

Котлетки рибні дуже ніжні! winked Для діток саме добре...
а мате - соромно признатись....не куштувала ні разу....село неасфальтоване.... lol feel ( сумно зітхаю)
Перейти на початок сторінки
marinka
8 лютого 2010 11:27
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Я теж lol село. ..не пробувала, тільки читала lol То не смертельно...
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 лютого 2010 14:09
Повідомлення #137


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ірка-Шкірка
Так би примоститись на чомусь мягенькому і потягувати маленькими ковточками...

саме так. Маю тепер замість кави.
marinka
Я теж lol село.

Ну і я також.... lol
Дівчата попробуйте, мені теж спочатку не сподобалося. Це як зелений чай з різними смаками.
А взагалі маю знайомого--знавця чаїв. Вгощалися ми одного разу зеленим чаєм із серії китайських оолунгів. чай заварюється окропом у заварничку і зразу розливається у чашки--смак один(молода дівчина), після другого заварювання--смак інший(жінка), після третього--ще інший(бабуся). Ну ми так вже на ту бабусю чекали.... lol Питання було--що ж далі?
А ще вперше пила чай з післясмаком меду. Отак ковтаєш ковточок, а потім--смак меду. Чудасія, скільки ми на знаємо.
Тут хочеться щось випробувати нове приготувати, а дітискам треба все те ж--зупку, кашку, чоловіку пирогів.... нема часу на екзотику. smile
Перейти на початок сторінки
marinka
8 лютого 2010 14:29
Повідомлення #138


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Славочка
нема часу на екзотику


це точно нема того часу
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 лютого 2010 14:45
Повідомлення #139


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Вітаю всіх на моїй сторіночці. Ось і в мене масляна.

Налисники-равлики



Таке оформлення налисників прочитала у "Большой повареной книге".

Отже, смажимо тоненькі налисники (1л молока, 2яйця, 1ч.л. солі і цукру, на кінці ножа соди знейтралізувати, борошна дати стільки, щоб утворилося гладке рідке тісто). Залишити трохи тіста.

Тоненький налисник ще теплий намазуємо тонко начинкою (в мене сирна), скручуємо тугий рулет, тоді щільно змійкою. Притиснути дощечкою до застигання. Утворені равлики вмочити в тісто, яке залишилося, запанірувати у сухарях(я панірувала у просіяному через густе сито кукурудзяному борошні) і обсмажити до золотавості на сковорідці.
Цікаве оформлення. Можна і в клярі обсмажити.
Але в мене на таке оформлення не вистачає налисників--хапають з-під рук, їдять поки смажу, хто з якою начинкою любить. Особливо подобається з вершковим маслом і медом, змішаним у рівних пропорціях.
Перейти на початок сторінки
marinka
9 лютого 2010 15:45
Повідомлення #140


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Славочка дуже цікаво оформлені равлики. Супер!



Повідомлення відредагував marinka - 9 лютого 2010 16:46
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 02:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100