Вітаю всіх на моїй сторіночці. Ось і в мене масляна.
Налисники-равликиТаке оформлення налисників прочитала у "Большой повареной книге".
Отже, смажимо тоненькі налисники (1л молока, 2яйця, 1ч.л. солі і цукру, на кінці ножа соди знейтралізувати, борошна дати стільки, щоб утворилося гладке рідке тісто). Залишити трохи тіста.
Тоненький налисник ще теплий намазуємо тонко начинкою (в мене сирна), скручуємо тугий рулет, тоді щільно змійкою. Притиснути дощечкою до застигання. Утворені равлики вмочити в тісто, яке залишилося, запанірувати у сухарях(я панірувала у просіяному через густе сито кукурудзяному борошні) і обсмажити до золотавості на сковорідці.
Цікаве оформлення. Можна і в клярі обсмажити.
Але в мене на таке оформлення не вистачає налисників--хапають з-під рук, їдять поки смажу, хто з якою начинкою любить. Особливо подобається з вершковим маслом і медом, змішаним у рівних пропорціях.