Рибні котлеткиРецепт демонстрував Макаревич у новій телепрограмі Юри Горбунова "Смакуємо".
Інградієнти:
1 філе білої риби (в мене окунь)
1 скибка батона чи булочка, розмочена в молоці
1 яйце
порізана зелень (в мене сухі італійські травки)
сіль, білий перець
паніровка з манки (або кукурудзяної муки чи сухарів)
Приготування:
Філе риби перемолоти через м"ясорубку разом з розмоченою булкою, можна додати зубчик часнику, порізану зелень, сіль, перець, яйце.
Змочуючи руки і воді із содою (тоді пишніші котлетки), формувати кульки з фаршу, панірувати в чому душа забажає і смажити на маслі (в мене рослинна олія).
Смачно.