Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Коко Шанель
6 лютого 2010 16:17
Повідомлення #111


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
О! Тренування до дня Св. Валентина почалися? lol А слоїсте ж....А красиве...Хрускіт аж сюди чутно!! lol
Перейти на початок сторінки
уляночка
6 лютого 2010 16:21
Повідомлення #112


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Славочка, печенячко чудове!!! ти велика молодчинка!!! winked

Славочка, а покажи нам мастер-клас по ліпці таких гарних вареничків.
Перейти на початок сторінки
Софія06
6 лютого 2010 16:26
Повідомлення #113


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Славочка,
Бабусині рецепти завжди смачні! Дуже гарні сердечка!
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 лютого 2010 17:39
Повідомлення #114


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Коко Шанель
Тренування до дня Св. Валентина почалися

Так, посипалися нові ідейки wink
уляночка
Славочка, а покажи нам мастер-клас по ліпці таких гарних вареничків

Добре. Пофотографую, коли найде натхнення на вареники. Дуже люблю їх ліпити в компанії(самій скучно і довго). Так що гайда до мене , а потім створимо тему "наші вареники". Ще можна створити темку "різні техніки ліпки вареників, вушків пельменів, мантів".

Софія06
Бабусині рецепти завжди смачні!

І прості без всяких премудростей.
Перейти на початок сторінки
marinka
6 лютого 2010 17:40
Повідомлення #115


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Я теж такі роблю! Знаю шо файні!

Перейти на початок сторінки
Славочка
6 лютого 2010 20:38
Повідомлення #116


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дяку! Гарний песько!
Перейти на початок сторінки
lyudmula
6 лютого 2010 23:13
Повідомлення #117


Молода господинька
  • 34

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 50
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 202
Таке печиво нагадує дитинство. Моя бабця завжди таке пекла. Смачно.
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 лютого 2010 06:52
Повідомлення #118


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Славочка
Сердечка напівслойки


А я роблю такі самі, тільки не на сметані а на крім-чізі. Смакота!!!

До кавусі в сам раз

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
7 лютого 2010 14:47
Повідомлення #119


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Славочка
Сердечка напівслойки

Моя мама пече такі самі... Всі припечені тістечка (якось духовка поламалась і ніхто не може привести до пуття -все підгорає) зберігає для мене. Справді, смак дитинства - скільки себе памятаю, стільки й ці печенька. Смакотиння, одним словом!
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 лютого 2010 16:25
Повідомлення #120


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Рада, що сподобалось!
Оскільки їх вже нема, готувала нині нову хрумкоту для своїх хрумчиків. Зустрічайте:
Гріссіні (хлібні палички)

Інградієнти:
дріжджі - 25г; вода - 1 скл; олія - 2 ст.л.; сіль,цукор - по 1 ч.л.; борошно - 400г.
Якщо солодкі--то додати меду 2 л. Для посипання -- манка, кмин. Взагалі, смак гріссіні залежить того, чим посипано.
Приготування:
Розчинити дріжджі і цукор в теплій воді, залишити, поки не з"являться пухирці. Борошно просіяти з сіллю у велику миску, влити дріжджовий розчин і олію. Добре вимісити 5 хв. Стіл посипати манкою, тісто розкачати в прямокутник 10 на 30 см, змастити тісто зверху олією, посипати манкою і, накривши рушником залишити на 1 год.(в мене 20 хв постояло). Тоді розкачати до товщини 1 см, нарізати смужки. Я їх ще скрутила по дві і посипала кмином. Випікати на бляшці, застеленій пергаментом 15-20 хв при температурі 230 градусів.
Хрумкота!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 22:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100