Рада, що сподобалось!
Оскільки їх вже нема, готувала нині нову хрумкоту для своїх хрумчиків. Зустрічайте:
Гріссіні (хлібні палички)Інградієнти:
дріжджі - 25г; вода - 1 скл; олія - 2 ст.л.; сіль,цукор - по 1 ч.л.; борошно - 400г.
Якщо солодкі--то додати меду 2 л. Для посипання -- манка, кмин. Взагалі, смак гріссіні залежить того, чим посипано.
Приготування:
Розчинити дріжджі і цукор в теплій воді, залишити, поки не з"являться пухирці. Борошно просіяти з сіллю у велику миску, влити дріжджовий розчин і олію. Добре вимісити 5 хв. Стіл посипати манкою, тісто розкачати в прямокутник 10 на 30 см, змастити тісто зверху олією, посипати манкою і, накривши рушником залишити на 1 год.(в мене 20 хв постояло). Тоді розкачати до товщини 1 см, нарізати смужки. Я їх ще скрутила по дві і посипала кмином. Випікати на бляшці, застеленій пергаментом 15-20 хв при температурі 230 градусів.
Хрумкота!