спекла багети з польського блогу http://mojewypieki.blox.pl/2007/03/Bagietki-z-przepisu-Bajaderki.html але побачила їх у Любані та вкотре переконалась:домашній хліб це дуже смачно, хрустка скоринка, аромат на весь будинок, захоплююче...
рецепт
200 мл молока закип"ятити додати 15 г масла та столову ложку цукру, далі до молока додати 200 мл води, аби отримати рідину температури 40 градусів після чого додати 2 ч. ложки сухих дріжджів, добре помішуючи всипати 1 скл. борошна та залишити сходити у теплому місці
до 600 гр. борошна додати опару, сіль(столову ложку), замісити тісто і залиши аби підійшло
з тіста сформувати багети, нехай ще раз підійдуть, тоді змастити жовтком чи розтопленим маслом, зробити надрізи і випікати перших 10 хв при температурі 220 далі при 190
Смачного :)