Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини-1, Готувати з душею, їсти з задоволенням.
Іринка
7 січня 2010 21:12
Повідомлення #11



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Катя,а якими ти дріждями користувалася?Мокрими чи сухими?
Перейти на початок сторінки
Irina
7 січня 2010 21:17
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Точно мокрими, бо 80 гр сухих вистачить на корзину хрустів!!
Перейти на початок сторінки
gutka
7 січня 2010 21:18
Повідомлення #13


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Іринка
Мокрими чи сухими?

слушне запитання, зазвичай мокрими, а вчора коли не знайшла в магазині свіжих то скористалась сухими, взагалі я тепер їх часто використовую і задоволена результатом, пропорція така пакетик сухих 11 г дорівнює 50 г мокрих, тож відповідно води брала 310 мл.
Перейти на початок сторінки
Іринка
7 січня 2010 21:22
Повідомлення #14


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дякую,Катя!
Перейти на початок сторінки
gutka
7 січня 2010 21:34
Повідомлення #15


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
у нашій родині на Святвечір обов"язково готують коропа, тож я вчора запікала по-новому
Короп запечений з овочами



коропа вагою 1100-1300 г почистити та наперед за добу добре натерти сіллю, перцем, скропити соком лимона, обкласти порізаною цибулею та часником і залишити у прохолодному місці
перед приготуванням притушити на олії натерту цибулю, моркву та нарізану соломкою селеру (все тушу окремо потім змішую, соллю, перчу), залишити аби трохи схолонуло, з коропа видалити цибулю та часник, зробити надрізи (у надрізи я поклала шматочки часнику), середину нафарширувати тушеними овочами,
викласти на фольгу (аби короп на "пристав" викладаю фольгу кружельцями яблук (моркви) та загорнути. ставити до розігрітої духовки 200 градусів на 45-50 хв. Аби утворилась рум"яна шкірка за пару хвилин до готовності фольгу відкриваю.
Дуже СМАЧНА риба.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
8 січня 2010 12:34
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Короп дуже гарний
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
8 січня 2010 12:34
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
З відкриттям нової теми!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
8 січня 2010 12:49
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Катруся, вітаю тебе з переїздом на "нову кулінарну квартиру", як каже Іра. Величезного натхнення, удачі в кулінарній справі та море смачних рецептів!!!!!!!! laughing laughing

Катя, короп смачний та дуже апетитний!!! wink
Перейти на початок сторінки
ir71
8 січня 2010 14:53
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Катя,ти як завжди вражаєш нас своїми смачними стравами і апетитними фогографіями.Я вітаю тебе з продовженням кулінарної темки і всього самого смачного і доброго твоєму дому!

Перейти на початок сторінки
gutka
8 січня 2010 22:11
Повідомлення #20


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223


тісто
Збити злегка 1 скл сметани з 1 скл. цукру, додати 1 ч.л. соди
До 2,5-3 скл. борошна стерти 50 г маргарини та додавши сметану замісити еласичне тісто.
Тісто розділити на дві частини до однієї додати 1 ст.л. какао, з кожної частини розкачувати тоненькі коржі.
Крем заварний
0,5 л молока
2 ст.л. борошна
1 скл цукру
ванілін
варити доки не загусне, охолоне додавати по ложці до 300 г вершкового масла (тру у макітрі)
попередньо приготувати тоненькі долки яблук у сиропі (0,5 кг цукру на 1 скл.води)
Перемазувати: корж світлий-крем-ялука-крем-корж темний-крем-яблука-крем-корж світлий...зверху залити помадкою.
з нагоди свята вирішила спекти торт у круглій формі, а вона менша за прямокутну, тож коржі вийшли трохи загрубі, краще коли тонші
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




5 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 5)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 08:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 37
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100