Якщо звечора спекти сирник з шоколадною помадкою, то вранці буде смачний сніданок
для тіста
250 г борошна змішати з 1 ст.л. розпушувача та 2-3 ложками подрібненого мигдалю
150 г масла холодного потарти на терці змішати з борошном
1 яйце збити з 5 ст.л. цукрової пудри
і замісити тісто, покласти на 30 хв.до холодильника
Сирна маса
4-5 яєць (білки збивати окремо)
700 г сиру
150 г цукрової пудри
2 ст.л. сметани
6 ст.л. борошна
1,5 ст.л. крохмалю
1 ч.л. розпушувача
родзинки та курага
Шоколадна помадка
1/2 плитки розтопити на водяній бані
додати 2ст. л. сметани 1ст.л. масла