Пиріг з грибами
(від моєї тітки Валі з Києва)
Тісто:
1 скл. кефіру
1 пачка майонезу
2-3 яйця
2 скл. борошна
0,5 пачки розпушувача
Яйця, кефір (кисле млоко), майонез злегка збити додати борошно з розпушувачем
Начинка:
300 г печериць
2 цибулини
3 варених яйця
сіль, перець
Печериці почистити та порізати, підсмажити на маслі (олії) подрібнену цибулю додати печериці, посолити, поперчити, протушити. Коли охолоне додати терті варені яйця.
Вилити на бляшку з високими бортами 2/3 тіста, на тісто викласти начинку і вилити решту тіста. Випікати при температурі 180 градусів аби підрум"янився.
Примітка: ще смачно готувати начинку з капусти:
свіжу капусту пошаткувати притушити на олії з цибулею, додати терті варені яйця і багао зелені - кропу, зеленої цибулі (звісно, якщо любите)