Думаю що в багатьох з нас в холодильнику залишається хоч шматок твердого сиру та пюре. Ось рецепт саме для такого випадку
Беремо 1 скл. пшеничного борошна ( склянка 250 мл)
1/2 скл. крохмалу кукурудзяного або манної крупи
2 великі або 4 середнього розміру варені картоплини (або картопляне пюре)
70 г вершкового масла або сметани густої
1 куряче яйце ( або 2 перепелині)
100 г твердого сиру (натертого на терці)
сіль і перець - за смаком.
Беремо картопляне пюре. сир, м'яке масло (або жирну сметану), яйце, борошно, крохма (манку), сіль. перець. Змішуємо. і вимішуємо м"яке тісто.
Скручуємо рулетиком і кладемо тісто на 10 хв у морозилку.
.
Виймаємо із морозилки і нарізаємо кружечками. Можна як сирники ліпити.
Так як зі мною мої помічниці були то форма у печення постійно змінювалась.
Випікати у розігрітій духовці близько 15-20 хвилин, поки зарум'яниться.
Печення ну дуже смачне.
Готуючи це печення захотілося солеників із вафельниці. Той самий аромат твердого сиру