Дієтологи всього світу радять вживати гарбуз. Для схуднення він просто незамінний. І це все завдяки вітаміну Т, який сприяє засвоєнню їжі і прискоренню процесу обміну речовин. Також цей вітамін перешкоджає відкладенню жирових клітин в організмі. Тому гарбуз – це найкращий гарнір до будь-яких м’ясних страв. Ну то як, ви спробуєте цю чудо ягоду? Ви можете здивуватися, але гарбуз – це не овоч. Всі баштанні: кавун, диня і гарбуз – це ягоди. Тож смачного Вам!!
Курка гриль смакує мабуть усім , тому гарно підійде як до обідньої трапези так і до святкового столу, а ще й з такими приправами догодить і самому вибагливому гурману Вашої сім"ї.
Про користь продуктів, що входять до складу цього салату. Жінкам корисні властивості ківі більш ніж сподобаються. Споживаючи його можна попередити появу сивини у волоссі, значно поліпшити ліпідний обмін в організмі, спалити непотрібні жири і привести себе у форму. Доведено, що одна штучка ківі здатна попередити появу тяжкості в шлунку, допоможе позбавитися від печії, виведе зайвий натрій з організму (це корисно тим, хто любить солону їжу). Ківі – справжня комора природи, в нім знаходиться маса вітамінів, вуглеводи, білки, мікроелементи, клітковина. По багатьом показникам ківі – рекордсмен серед інших ягід і фруктів. Прованські трави містять велику кількість активних речовин: ефірні олії, гіркоти і багато мікроелементів. Вони збуджують апетит, сприяють нормальному травленню. При дієті, додаючи в їжу прованські трави, можна отримати корисні апетитні страви, які допомагають знизити негативний вплив на організм жирної їжі. А тепер лідер за корисністю та популярністю — морква. Відомо, що вона багата на бета-каротин, з якого утворюється вітамін А. Але з сирої моркви його засвоюється значно менше, ніж із вареної чи тушкованої. До того ж порівняно з сирою у вареній моркві міститься втричі більше антиоксидантів, які сприяють запобіганню розвитку раку. Буряк. Цей коренеплід складається до 10% з цукрів, в його невеликому обсязі вистачає місця для білка, жиру, клітковини, фарбувальних речовин, органічних кислот. Кальцій, магній, калій, фосфор, йод і залізо присутні тут у складі мінеральних солей. Смачного Вам!!