А осінь все чуть тугу навіває..та справлятись допомагає солоденька насолода..Цих цукерочок..не)можливо..не)скуштувати...спробуйте.Вітамінні калорії щастя..тут...).
Яка чарівна осінь за вікном! Хоч і не сонячна, але красива. Природа в золоті кругом, А ввечері вся від туману сива. І стільки навіває дум і мрій, І стільки туги в тому розмаїтті... Зверни увагу, трішечки постій — Останні птахи ген у верховітті... Заплаче туга краплями дощу, На скло нараз сріблястий бісер ляже... А я в задумі слухаю й мовчу Про що це осінь серденьку розкаже.
Найкращий сніданок - омлет з бринзою..каже..нам інтернет))...а я кажу вам..що чудовий сніданок..це омлетик..або запіканка з яєць в духовці..6 яєць..скляночка молочка..солі..все вимішати ( а як є бажаннячко ріжемо туди бринзочку і зелень)і як будете вдягатись на роботу..воно гарненько спечеться в духовочці.. і ваша сім"я пречудовенько поснідає...На головну..фото такого гатунку якось не)пасується..а сюди на кухоньку може ))..Ще дитячий омлетик..Оксанка d в січні діточкам пропонувала готувти..так це гарно нагадало і додало в меню сніданку поживненьку і таку відоменьку страву..дякую Оксаночко..омлет "Дитячий"..тут..
Повідомлення відредагував Ксенічка - 10 жовтня 2013 10:24
Для гостей хотілось поміксувати) і попоєднувати дещо..так як попались)) любителі майонезненького)..то спали на думку два салати..а саме "Грибна шубка"яка смачненька та цікавенька тут..від чудової господині Майєчки Шутенко, і швидко з"їдаємий) салатик Шпротна "шубка"тут... від дуже шустренької та проворненької господині Оксанки d .Дякую дівчаточка за ваші рецепти, що стають частенько в пригоді)