Випробувала нове для себе тісто на вареники, дуже сподобалося.
Тісто: 100 мл сметани,100 мл мінеральної води,1 яйце,дрібка солі, 3-4 скл. борошна. Можна робити з різними начинками. В мене із сиром.
1. Змішати вінчиком сметану, яйце, воду і сіль. Додати борошно і замісити м'яке тісто. Залишити загорнуте в поліетилен тісто відпочити на півгодини. 2. Розкатати на припиленій борошном робочій поверхні тоненько тісто, вирізати склянкою чи відповідною формочкою невеличкі кружальця-варенички (6-7 см в діаметрі).
Рецепт із сайту "Гастрономічні фантазії" (текст автора, а фото моє).
Нам потрібно: 1 склянку натертої на дрібній терці моркви(250 г), 150 г цукру, 100 г масла або маргарини, 2 ч.л. розпушувача,3500-400 г борошна.
Масло розтерти із цукром. Додати моркву і перемішати.Додати борошно і розпушувач, замісити не дуже круте тісто. Із тіста сформувами невеликі кульки. Форму застелити папером або змастити маслом, викласти печиво і випікати при 180 С - 20-25 хвилин.
Рецепт із сайту "www.say7.info. Печиво вийшло дуже смачне.
oksana d, Постійно відвідую твою тему. Дивуюся твоїй обізнаності і майстерності.Рецепти з"являються один за другим, досить оригінальні і не складні.Молодчина Деякими вже скористалася.
oksana d,така смачна сторіночка в тебе Я переглянула рецептики і вже наче і наїлась.Все дуже смачне і апетитне!Сік гарбузовий пробувала дуже смачно !Я ще трошки апельсинки вдушила то теж смакота вийшла!
Фасолю відварити до готовності. Баклажани нарізати кубиками, посолити і залишити на 10 хвилин. Болгарський перець і цибулю теж нарізати кубиками. Помідори почистити від шкірки і подрібнити в блендері. Моркву натерти на грубій терці. Часник і гіркий перець теж подрібноти в блендері. Баклажани, цибулю, моркву і солодкий перець на олії посмажити до золотистого кольору. Додати томатне пюре, подрібнений часник з гірким перцем. Туди ж добавити томатну пасту, сіль, цукор і оцет. В овочеву суміш додати фасолю, перемішати і тушити 40 хвилин, періодично помішуючи. Смачного!
Рецепт із сайту "Хлібопічка.ру". В мене чоловік дуже полюбляє страви з фасолі, то йому дуже сподобалося.
Повідомлення відредагував oksana d - 21 вересня 2012 20:47
Нам потрібно: 500 г гарбуза, 2 яблука, ізюм, сир - 300г, манка - 4 ст.л., 2 яйця, 3 ст.л. цукру, 1 пакетик ванільного цукру, сметана,сухарі, вершкове масло.
Гарбуз порізати кубиками і обсмажити на сковорідці до напівготовності на вершковому маслі. Яблука почистити і нарізати кубиками. Додати ізюм, яйця, сир, манку, ванільний цукор і добре перемішати. Додати гарбуз і ще раз перемішати. Викласти у форму, зверху полити сметанкою і посипати сухарями. Поставити в гарячу духовку (180С) на 20-25 хвилин.
Перед подачею полити медом. Смакота неймовірна. Особливо задоволені діти, навіть ті які не люблять сир. Смачного!
Потрібно: картопля — 800г, яйця — 2 шт., капуста квашена — 300г,сіль, перець. Капусту залити водою і тушкувати на маленькому вогні 30-45хв. Картоплю відварити, зробити пюре,посолити, поперчити, додати яйця і добре перемішати. Форму застелити пергаментом. Пергамент змастити вершковим маслом. Викласти половину картоплі, формуючи бортики. На картоплю викласти тушковану капусту. Накриваємо капусту картоплею, що лишилася, розрівнюємо.Поставити у духовку на 30-35 хвилин при 180С.
Рецепт із нету. Можна подавати із сметаною.
Повідомлення відредагував oksana d - 22 вересня 2012 15:17
Готувала ще сьогодні котлети на основі ось цього рецепту: Котлети, але в середину давала варені цілі перепелині яйця. (чоловік дуже просив саме такі зробити). Вийшло досить смачно і чоловік задоволений.
Повідомлення відредагував oksana d - 22 вересня 2012 17:08