Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
17 вересня 2012 21:17
Повідомлення #351


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пісочний пиріг з маком і лимоном.


Інгредієнти: 200 г мягкого вершкового масла, 180 г борошна,80 г кукурудзяного крохмалю, 70 г цукру, терта цедра 1 лимона, 2 ст.л.маку, 1 ст.л. цукрової пудри.

Духовку нагріти до 190 С. У глибокій мисці за допомогою міксера розтерти масло в піну, додаючи невеликими порціями цукор, цедру і мак. На масляну масу просіяти борошно з крохмалем і вимісити однорідне тісто.
Викласти тісто у змащену маслом форму, розрівняти. Тісто наколоти виделкою і розділити ножем на рівні квадрати.

Випікати при 190С- 5 хвилин. Збавити температуру до 160 С і випікати ще 25 хвилин. Коли остине посипати пудрою. Смачного!



Рецепт із сайту "Кулінар.ру".Виходять ніжні на смак, дуже скоро зникають з тарілки :lol:

Повідомлення відредагував oksana d - 17 вересня 2012 22:01
Перейти на початок сторінки
oksana d
17 вересня 2012 21:25
Повідомлення #352


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Свинина тушена з чорносливом.


Нам потрібно: 1 кг свинини, чорнослив без кісточок - 200 г, 2 помідора, 2 цибулини, мускатний горіх - 1/4 ч.л. , олія,сіль.
Свинину нарізати кусочками, скласти в сковорідку і тушити 30-40 хвилин. Цибулю нарізати півкільцями і в окремій сковорідці посмажити на олії. Додати до мяса. Чорнослив помити і розрізати пополам, додати до мяса. Помідори натерти на терці без шкірки і це пюре додати до мяса. Потім додаємо мускатний горіх, солимо і тушимо під кришкою на маленькому вогні 30 хвилин. Смачного!



Рецепт із сайту "Кухарка.ру" від Ирульки.

Повідомлення відредагував oksana d - 17 вересня 2012 21:26
Перейти на початок сторінки
oksana d
18 вересня 2012 18:02
Повідомлення #353


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пиріг-запіканка із капусти.


Нам потрібно: 500 г капусти, 3 яйця, 5 ст.л. сметани, 3 ст.л. майонезу, 6 ст.л. борошна, 1 ч.л. солі, 2 ч.л. розпушувача, петрушка, кріп, сезам.

Капусту нашинкувати (я потерла на грубій терці), посолити і злегка віджати. Додати дрібно нарізану зелень. Яйця збити в однорідну масу, додати всі інші інгредієнти і замісити тісто. Форму змазати вершковим маслом ,викласти капусту і залити тістом, посипати сезамом. Поставити у розігріту до 180 С духовку і випікати 30 хвилин.





Рецепт із нету. Смачного!
Перейти на початок сторінки
oksana d
19 вересня 2012 20:23
Повідомлення #354


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Курка запечена із сиром.


Нам потрібна: курка, 150 г твердого сиру, 7-8 ст.л майонезу або сметани, 2-3 зубчики часнику, зелень, сіль.

Сир нарізати пластинами.Зелень дрібно нарізати. Змішати майонез і зелень. Додати часник, перемішати. Під шкіру курці позапихати пластинки сиру. Викласти курку у форму, змазати майонезом із зеленню і часником, поставити у духовку. Запікати при 180 С - 45-55 хвилин. Смачного!

Рецепт від Анастасии Скрипкиной.(www.say.7/info)

Повідомлення відредагував oksana d - 19 вересня 2012 21:24
Перейти на початок сторінки
oksana d
19 вересня 2012 20:38
Повідомлення #355


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Гарбузовий сік.


Я сьогодні його зробила перший раз і впевнена , що буду робити його досить часто, бо він дуже смачний і корисний.

Нам потрібно: 500 г гарбуза, 100 г цукру, 1 лимон.

Гарбуз натерти на дрібній терці. Із лимона вижати сік. Цукор закипятити з 1 л води. У воду покласти гарбуз, довести до кипіння і дати охолонути. Додати сік з лимона.Перемішати блендером або міксером.



Рецепт із сайту Say7.info.
Перейти на початок сторінки
Roksolana
19 вересня 2012 21:28
Повідомлення #356


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Гарбузовий сік, звучить смачно, треба пробувати :) дякую за рецепт!

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Roksolana
21 вересня 2012 05:05
Повідомлення #357


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Оксанко дякую за рецепт, мені сік з гарбуза сподобався, я дала 2 лимончики, на другий раз би трохи мякоть відцідила, мій малий пє стакан за стаканом. :)) фото є в темі що в нас нині на столі :3fb:

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 вересня 2012 11:47
Повідомлення #358


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пиріг "Мармеладний"


Я знайшла цей рецепт на www.say7.info. Пиріг вийшов досить смачний, але на наступний раз я буду давати трошки менше цукру, бо за рахунок мармеладу вийшов дуже солодкий, як для мене.

Нам потрібно:100 г цукру, 150 г вершкового масла, 1 ч.л. ванільного цукру, 200 г сметани, 300 г мармеладу, 1 ч.л. розпушувача, 350 г борошна.

Мармелад нарізати кусочками.



Масло розтерти із цукром і ванільним цукром. Додати сметану, перемішати. Додати мармелад, добре перемішати. Додати розпушувач із борошном і замісити тісто.

Форму для запікання застелити папером або змазати маслом, викласти тісто і розрівняти.



Поставити у розігріту духовку до 180 С і випікати 25-30 хвилин.



Перейти на початок сторінки
Рімма
21 вересня 2012 13:32
Повідомлення #359


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Цікавий пиріг, а головне що легкий в приготуванні. Я більше полюбляю ось таке: наколотив- вилив- і в духовку, а не гратися з тими пряниками))))
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 вересня 2012 13:54
Повідомлення #360


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: Roksolana
мій малий пє стакан за стаканом.


На здоров"ячко! Дуже приємно, що вам засмакував цей сік, бо він дійсно смачний і дуже корисний. :belay:
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 07:16

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100