Інгредієнти: 200 г мягкого вершкового масла, 180 г борошна,80 г кукурудзяного крохмалю, 70 г цукру, терта цедра 1 лимона, 2 ст.л.маку, 1 ст.л. цукрової пудри.
Духовку нагріти до 190 С. У глибокій мисці за допомогою міксера розтерти масло в піну, додаючи невеликими порціями цукор, цедру і мак. На масляну масу просіяти борошно з крохмалем і вимісити однорідне тісто. Викласти тісто у змащену маслом форму, розрівняти. Тісто наколоти виделкою і розділити ножем на рівні квадрати. Випікати при 190С- 5 хвилин. Збавити температуру до 160 С і випікати ще 25 хвилин. Коли остине посипати пудрою. Смачного!
Рецепт із сайту "Кулінар.ру".Виходять ніжні на смак, дуже скоро зникають з тарілки
Повідомлення відредагував oksana d - 17 вересня 2012 22:01
Нам потрібно: 1 кг свинини, чорнослив без кісточок - 200 г, 2 помідора, 2 цибулини, мускатний горіх - 1/4 ч.л. , олія,сіль. Свинину нарізати кусочками, скласти в сковорідку і тушити 30-40 хвилин. Цибулю нарізати півкільцями і в окремій сковорідці посмажити на олії. Додати до мяса. Чорнослив помити і розрізати пополам, додати до мяса. Помідори натерти на терці без шкірки і це пюре додати до мяса. Потім додаємо мускатний горіх, солимо і тушимо під кришкою на маленькому вогні 30 хвилин. Смачного!
Рецепт із сайту "Кухарка.ру" від Ирульки.
Повідомлення відредагував oksana d - 17 вересня 2012 21:26
Капусту нашинкувати (я потерла на грубій терці), посолити і злегка віджати. Додати дрібно нарізану зелень. Яйця збити в однорідну масу, додати всі інші інгредієнти і замісити тісто. Форму змазати вершковим маслом ,викласти капусту і залити тістом, посипати сезамом. Поставити у розігріту до 180 С духовку і випікати 30 хвилин.
Нам потрібна: курка, 150 г твердого сиру, 7-8 ст.л майонезу або сметани, 2-3 зубчики часнику, зелень, сіль.
Сир нарізати пластинами.Зелень дрібно нарізати. Змішати майонез і зелень. Додати часник, перемішати. Під шкіру курці позапихати пластинки сиру. Викласти курку у форму, змазати майонезом із зеленню і часником, поставити у духовку. Запікати при 180 С - 45-55 хвилин. Смачного!
Рецепт від Анастасии Скрипкиной.(www.say.7/info)
Повідомлення відредагував oksana d - 19 вересня 2012 21:24
Я сьогодні його зробила перший раз і впевнена , що буду робити його досить часто, бо він дуже смачний і корисний.
Нам потрібно: 500 г гарбуза, 100 г цукру, 1 лимон.
Гарбуз натерти на дрібній терці. Із лимона вижати сік. Цукор закипятити з 1 л води. У воду покласти гарбуз, довести до кипіння і дати охолонути. Додати сік з лимона.Перемішати блендером або міксером.
Оксанко дякую за рецепт, мені сік з гарбуза сподобався, я дала 2 лимончики, на другий раз би трохи мякоть відцідила, мій малий пє стакан за стаканом. :)) фото є в темі що в нас нині на столі
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Я знайшла цей рецепт на www.say7.info. Пиріг вийшов досить смачний, але на наступний раз я буду давати трошки менше цукру, бо за рахунок мармеладу вийшов дуже солодкий, як для мене.
Нам потрібно:100 г цукру, 150 г вершкового масла, 1 ч.л. ванільного цукру, 200 г сметани, 300 г мармеладу, 1 ч.л. розпушувача, 350 г борошна.
Мармелад нарізати кусочками.
Масло розтерти із цукром і ванільним цукром. Додати сметану, перемішати. Додати мармелад, добре перемішати. Додати розпушувач із борошном і замісити тісто.
Форму для запікання застелити папером або змазати маслом, викласти тісто і розрівняти.
Поставити у розігріту духовку до 180 С і випікати 25-30 хвилин.