Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини, мої улюблені рецепти
ir71
27 вересня 2009 18:54
Повідомлення #161



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
27 вересня 2009 22:33
Повідомлення #162


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Cмачненька запіканочка!!! love
Перейти на початок сторінки
gutka
27 вересня 2009 22:54
Повідомлення #163


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Яйця в кожушках

Потрібно

фарш свинний чи яловичий чи змішаний (приблизно 1 кг)

5 зварених яєць

3-4 морквини

2 цибулини (подрібнити та додати до фаршу)

дно глибокої сковорідки "застелити" тертою на грубо сирою морквою , додати олії

тоді яйця розрізати навпіл посередині , з присоленого та приправленого спеціями фаршу формуємо оладки всередину кладемо половинку яйця та загортаємо фаршем.

Готові котлети (округлої форми) викласти на моркву, долити трішки води, накрити кришкою та тушити, за 5-10 хв до готовності додати 1-2 ст ложки томатної пасти розведеної водою, можна додати сметани.

Котлети при готувані "відкриються".... Смачно.
Перейти на початок сторінки
уляночка
30 вересня 2009 17:11
Повідомлення #164


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Кать, ти стільки приготовила за ці пару днів!!!! І курочка,і запіканка, і банановий хліб!!! все таке смачне!!! Зацікавив мене дуже банановий хліб. Це як кекс?
Перейти на початок сторінки
gutka
30 вересня 2009 19:48
Повідомлення #165


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
уляночка
Кать, ти стільки приготовила за ці пару днів!!!! І курочка,і запіканка, і банановий хліб!!! все таке смачне!!! Зацікавив мене дуже банановий хліб. Це як кекс?

ну шось таке, але дуже банановий смак, нам сподобалось, а як легко готувати....аби тільки банани були
Перейти на початок сторінки
gutka
1 жовтня 2009 13:25
Повідомлення #166


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223

Повідомлення відредагував gutka - 28 жовтня 2012 21:30
Перейти на початок сторінки
ir71
1 жовтня 2009 15:08
Повідомлення #167


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Перейти на початок сторінки
соля
1 жовтня 2009 17:14
Повідомлення #168


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
love Дуже люблю такі штучки.Смачно! love
Перейти на початок сторінки
gutka
1 жовтня 2009 19:55
Повідомлення #169


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Декілька слів про гарбуз - український ананас

Сам по собі печений гарбуз дуже смачний . Можна присмачувати його цукром, корицею, або нарізати скибками і подавати зі збитими вершками. Аби приготувати печений гарбуз потрібна фольга розігріти духовку 180С гарбуз розрізати на сегменти і вичистити від насіння, розрізати на невеличкі шматочки - розміром з долоню (шкірку не зчищати!!!) Кожен шматочок грабуза загорнути у фольгу, викласти на деко. Запікати у розігрітій духовці близько години (якщо гарбуз молодий - то менше 40-45 хв) до м’якості. Запечені шматочки вийняти з духовки, обережно розгорнути і дати охолонути. Відділити мякоть від шкірки, розтерти блендером або вилкою у пюре, яке перекласти на сито і залишити на ніч у холодильнику.



Готове пюре можна використовувати за призначенням (супи, млинці, пироги, десерти) або заморозити невеликими порціями (напр. 1/2-1 скл.).
Перейти на початок сторінки
ir71
1 жовтня 2009 20:02
Повідомлення #170


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дякую Катя за інформацію.Я теж пекла гарбуз але просто на антипригарному деко і без фольги.А про те що щей можна пюре заморожувати,я і не догадувалася.Це класна ідея!!!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 12:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100