Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини, мої улюблені рецепти
ir71
26 вересня 2009 10:51
Повідомлення #151



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Перейти на початок сторінки
Larisa
26 вересня 2009 17:53
Повідомлення #152


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Кать,які апетитні гомілочки !!!! А ти закріпляєш чимось шкірку ,щоб фарш не вивалився при запіканні ?

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
gutka
26 вересня 2009 18:14
Повідомлення #153


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
ні не закріпляю, я пробувала зубочисткою, у мене не вийшло, тож просто наповнила не докінця загорнула шкірку, вийшло чудово, правда трохи фаршу залишилось, тож я сформувала з нього котлету та запекла разом з гомілками, тепер буду так завжди готувати, ще спробую з грибочками і морквою
Перейти на початок сторінки
Larisa
26 вересня 2009 18:23
Повідомлення #154


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Ясненько .... Класно придумала !!

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
gutka
26 вересня 2009 19:48
Повідомлення #155


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Банановий хліб




приготувала за рецептом з польського сайту мої випєкі

* 3 або 4 зрілих банани, розім"яти (блендер невикористовувати)
* 1/3 скл. масла розтопити
* 3/4 скл. цукру (можна менше)
* 1 яйце, збити
* 1 пачка ванільного цукру
* 1 ч.ложка соди
* дрібка солі
* 1,5 скл. борошна

Все дуже просто і швидко: у великій мисці розмішати розім'ятий банан з маслом додати цукор, збите яйце, ваніль і прикінці борошно із сіллю та содою, все викласти до фоми застеленої папером до випікання (я думаю, що потрібно папір змастити олією, ато мені погано відстав) Випікати при температурі 170 градусів 1 годину


нам банановий хліб на смак сподобався
Перейти на початок сторінки
ir71
26 вересня 2009 19:51
Повідомлення #156


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Перейти на початок сторінки
Надія
26 вересня 2009 21:10
Повідомлення #157


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Катя, цікаві рецепти в тебе!І хлібчик, і салатик з фасолькою!!! love love love

Ірино, в тебе котики бесподобні!!! lol lol
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
26 вересня 2009 21:14
Повідомлення #158


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Катя, я зробила сливки по твому рецепту smile Внушило довір'я то шо то рецепт з ресторану)))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
27 вересня 2009 17:03
Повідомлення #159


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Тут стільки нових цікавих рецептів.
Перейти на початок сторінки
gutka
27 вересня 2009 18:37
Повідомлення #160


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
сьогодні на обід приготувала запіканку з картоплею та м'ясом

Запіканка по-селянські



потрібно відварити картоплю, злити всю воду, додати масло або сметану та зробити пюре
окремо підсмажити мясний фарш (у мене свинний)
та окремо підсмажити цибулю з тертою морквою
у форму для запікання викласти фарш, зверху соус томатний (у сезон помідор у мене завжди є власноруч приготований соус), далі моркву з цибулею, потім картопляне пюре та зверху все затерти сиром, притрусити орегано, поставити до духовки на 20-30 хвилин при температурі 190-200 градусів


Повідомлення відредагував gutka - 27 вересня 2009 17:41
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 09:51

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100