Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини, мої улюблені рецепти
gutka
3 вересня 2009 10:15
Повідомлення #11


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
рецепт пирога нашвидкоруч зі сливами (яблуками, вишнями)


для тіста потрібно

3 яйця збити з 1 скл. цукру

до 1 скл. сметани додати 1 ч. ложку соди (погашеної лим.соком)

все з"єднати та додати 2 скл. борошна

Начинка: сливи (яблука, вишні)

форму з високими бортами змазати олією чи маргарином, притрусити борошном, викласти половину тіста, начинку і знову тісто.

Випікати при t180, готовність перевіряти дерев"яною палочкою.

Готовий пиріг (ще гарячий) притрусити цукровою пудрою.

врахуйте, що тісто піднімається

замість сметани можна брати кисле молоко


СМАЧНОГО

Повідомлення відредагував gutka - 16 вересня 2009 21:18
Перейти на початок сторінки
ir71
3 вересня 2009 11:50
Повідомлення #12


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Катя,хороший швидкий рецепт пирога.Інколи треба швидко щось спекти до кави,а саме такі рецепти нас виручають.У мене є схожий рецепт але це шарлотка з яблуками а у твоєму можна любі фрукти використовувати.
Дякую за рецепт.
Перейти на початок сторінки
Киця
3 вересня 2009 13:38
Повідомлення #13


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:


З новосіллям Катруся!!!
Перейти на початок сторінки
gutka
3 вересня 2009 22:40
Повідомлення #14


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223


Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
4 вересня 2009 07:52
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Гарний пиріг і головне швидко і смачно! МОЛОДЕЦЬ! love
Перейти на початок сторінки
уляночка
4 вересня 2009 09:15
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Цитата: gutka
рецепт пирога нашвидкоруч зі сливами (яблуками, вишнями)
- це те що треба! Особливо коли в хаті мало продуктів і гості на порозі. Беру на замітку wink
Перейти на початок сторінки
соля
4 вересня 2009 09:15
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Вітаю з відкриттям кулінарної сторінки! Хороших і сманих рецептів!!!!!!!!



Перейти на початок сторінки
gutka
4 вересня 2009 16:09
Повідомлення #18


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Перейти на початок сторінки
gutka
4 вересня 2009 16:20
Повідомлення #19


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
ЧЕРВОНИЙ БУРЯК
салат з буряків


так, яу у мене підвал теплий, то урожай червоних буряків я заготовляю таким чином

3 кг варених червоних буряків
5-6 солодких перчин (це не обов"язково)
7 цибулин

для маринаду

1 скл. води
150 мл 9-% оцту
менше скл. цукру
0,5 скл нерафінованої олії


як маринад закипить, кинути порізану кубиками цибулю, соломкою перець, нехай кипить 5 хв. Пізніше додати потерті бурякі (на грубо), сіль за смаком тушити ще 5 хв. Розкласти по 0,5л банках та стерилізувати 40 хв.


Взимку можна споживати як салат та заправку до червоного борщу, спробуйте не пошкодуєте.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 21 жовтня 2012 18:53
Перейти на початок сторінки
gutka
4 вересня 2009 16:21
Повідомлення #20


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
і ще один рецепт з бурячком

Аджика з червоним буряком


Овочі помити, почистити та пропустити через м"ясорубку

3 кг помідор

0,5 кг моркви

0,5 кг буряка

1 кг цибулі

6 штук солодкого перцю

6 головок часнику

2-3 шт. гіркого перцю

додати по 2 ст.ложки солі та цукру, варити 2 години гарячим розкласти по чистих слоїках і закрити металевою кришкою.

Це улюблена аджика мого сина, щороку обов"язково її готую.

Повідомлення відредагував gutka - 4 вересня 2009 15:25
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 07:02

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 43
Гостей: 39
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100