Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини, мої улюблені рецепти
Надія
4 вересня 2009 19:19
Повідомлення #21



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Катерино, вітаю з власною темкою!!! love love love
Бачу, що тут смачно і цікаво!!! wink
Перейти на початок сторінки
gutka
5 вересня 2009 09:38
Повідомлення #22


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Тістечко "КАРТОШКА"



необхідно

- 700гр. печева пропустити через м'ясорубку(можна подрібнити за допомогою блендера), додати 200 гр. вершкового масла, 1 скл. гарячого молока, 1 скл. цукру, 1 скл. мелених чи подрібнених горіхів, 2-3 ст. ложки какао.
Все добре перемішати,розділити на порції, сформувати картошки.Обваляти в какао або в кокосовій стружці або в тертому шоколаді (а можна зробити три варіанти відразу).

Поставити на холод. За годину можна подавати до столу. Паростки зробила з вершкового масла за допомогою кульочка.

тістечко смачніше якщо брати половину печева сухого (типу "Марія" від світоч) і половину пісочного (типу пряженого молока)

Повідомлення відредагував gutka - 29 квітня 2010 22:34
Перейти на початок сторінки
ir71
5 вересня 2009 09:56
Повідомлення #23


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Я попрошу одне сюди передати,а то у мене кавуся стине...
Перейти на початок сторінки
gutka
5 вересня 2009 15:02
Повідомлення #24


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Перейти на початок сторінки
gutka
5 вересня 2009 15:11
Повідомлення #25


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
сьогодні пропоную до вашої уваги рецепт свого сирника, який переписала у своєї рідної старшої сестрички, яка вже 12 років мешкає у Польші

СИРНИК
мій фірмовий


Для тіста необхідно
до 1,5 скл. борошна додати 1/4 пачки маргарину, 1 ч.ложку розпушувача, 1 яйце, 1/2 скл. цукру
замісити тісто та винести на холод (1-2 год)
Для сирної маси потрібно
вимішую все в комбайні, додаю поступово,
1кг свіжого, добре віджатого сиру,
2 пачки (польського порошку для приготування "пудингу" ) Budyn сметанковий або ванільний,
1 скл. цукру,
3 ст. ложки олії,
3 ст. ложки сметани,
4-5 жовтків,
2 скл.молока повільно доливати

У форму з високими бортами викладаю розкачене тісто, зверху виливаю сирну масу, випікаю при t180 хвилин 40-45, а потім зверху викладаю збиті з 2 ст. ложками цукру білки і зменшивши температуру до 100 випікаю доки білки "неприхопляться"
Готовий сирник відразу не діставати, нехай охолоне в духовці, зверху посипаю кокосовою стружкою, яку попередньо підсмажую на вершковому маслі з цукром: 2ст. ложки масла, 10 ст.ложок кокосової стружки, 1 ст. ложка цукру

Повідомлення відредагував gutka - 2 березня 2012 21:28
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
5 вересня 2009 16:05
Повідомлення #26


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Доброго дня Катя! Дуже гарне фото, і твоє, і сирника tongue

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
ir71
5 вересня 2009 16:30
Повідомлення #27


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Сирники моя слабість,а ось цей НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ,,,,,,
Перейти на початок сторінки
gutka
5 вересня 2009 17:24
Повідомлення #28


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
у моїй родині також полюбляють сирники, у мене їх чимало назбиралось, буду ділитись з вами
Рецепт сирної запіканки з яблуками, яка дуже швидко готується




декілька ябук(3-4) порізати на шматочки (прибл.на 8 частин) підсмажити на розігрітому вершковому маслі, посипати сверху цукром
300-400 г домашнього сиру змішати з 3 яйцями, 4 ст. ложки борошна і цукром до смаку (я беру 1/2 скл.) (вимішую у комбайні)
Тісто викласти зверху на яблука і поставити у духовку при темп.180 град.
через хв.30 сирник готовий, перевернути на гарну тарілку та притрусити зверху пудрою
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
5 вересня 2009 19:51
Повідомлення #29


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Такий швидкий рецепт! В мене вічно яблука десь треба діти, так само як і сир все є) Буду робити!

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
соля
5 вересня 2009 20:52
Повідомлення #30


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Хороші у тебе Катя рецепти.Я собі вже не один переписала.Буду ще сюди заглядувати.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 07:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 28
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100