Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Гостинна оселя Подоляночки-куховарочки., або чим хата багата
Майя Шутенко
26 січня 2012 10:03
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
%C3%EE%F1%F2%E8%ED%ED%E0+%EE%F1%E5%EB%FF+%CF%EE%E4%EE%EB%FF%ED%EE%F7%EA%E8-%EA%F3%F5%EE%E2%E0%F0%EE%F7%EA%E8.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
26 січня 2012 16:09
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
боженка,
Anna_maria,
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
26 січня 2012 16:11
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: Anna_maria
Це мій улюблений салат, то я перепробувала його по-різному.

Значить пора кожній варіації давати назву! Тоді в нас на Дрімфуді зявиться ще більше смачних салатів. :t0292:
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
26 січня 2012 16:19
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Майя Шутенко,
Перейти на початок сторінки
Anna_maria
26 січня 2012 16:40
Повідомлення #45


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 238
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 675
Цитата: Подоляночка
пора кожній варіації давати назву

Цитата: Anna_maria
"Дубок"

під такою назвою ми купували цей салат у магазині під час обідньої перерви на роботі.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
26 січня 2012 17:01
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Anna_maria,
Бачиш - перша назва вже є!! :winked:
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
26 січня 2012 19:27
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Котлети з печінки

0,5 кг печінки прокрутити ч/з мясорубку

1 ст. рису відварити

3-4 цибулини просмажити

1-2 яйці

150 г майонезу

сіль, перець, щепотка соди (я взагалі соду + до всякого фаршу - він тоді пухкіший)

4 ст. л. борошна

Замішати і просмажити.

Подавати з улюбленим соусом


Повідомлення відредагував Подоляночка - 26 січня 2012 19:28
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
26 січня 2012 19:31
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Налисник від Людмили

Приготувати тісто як звично з:

10 яєць

1 л. молока

1 літрова банка муки

2 ст. л. олії

Посмажити млинці. Начинка - будь-яка: сир з ізюмом, мясо, повидло і т.д.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
26 січня 2012 19:34
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Млинці з курячого філе

2 курячих філе (4 дольки) порізати кубиками

1 велика цибулина теж різана кубиками

3 ст. л. майонезу

3 яйця

1 гол. часнику невеличка

сіль, перець на смак
Мука скільки займе.

Викладати ложкою на пательню, як оладки і смажити.

Смачного!!!

Повідомлення відредагував Подоляночка - 26 січня 2012 19:34
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
27 січня 2012 18:31
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Аджика подільська



3 кг червоних помідор
200 г часнику
500 г салатного червоного перцю
500 г цибулі
500 г яблук
500 г моркви
100 г цукру
7 шт стручкового пекучого перцю (я даю 5, бо тяжко пече!!! :crying: )
0,5 л. олії
1 ст. л. з чубом солі
Все пропустити через мясорубку і варити після закипання 3 год на малому вогні, постійно помішуючи.
Готову аджику розкласти по стерилізованих банках і закатати.
Дууже вдалий рецепт!! Навіть не шукаю іншого. Завжди вдається, гарно стоїть і не містить в складі оцту.
Смачного !!!

Обговорення і звіти тут

Повідомлення відредагував Натонька - 11 вересня 2013 08:56
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 156
Гостей: 142
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100