Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Гостинна оселя Подоляночки-куховарочки., або чим хата багата
Roksolana
18 липня 2012 23:50
Повідомлення #131


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Цитата: Подоляночка
кокосовий жир для мене теж - з кокосу я бачила тільки сам кокос і кокосову стружку, тож дала масла.


Дівчата вибачте що вставлю свої 5 копійок, але у мене є кокосова олія а вона така густа як жир. Тобто я думаю автор має на увазі кокосову олію.

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
19 липня 2012 08:34
Повідомлення #132


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Roksolana,
певне що так. Роксоланко, а ти на Україні живеш?
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
23 липня 2012 14:21
Повідомлення #133


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
zayka6,
дякую, що зайшла до мене.
дуже симпатичні голуб"ята в тебе вийшли



Дорогі дівчата!!
всім дякую за відвідування моєї сторіночки і за плюсики в репутацію!!!!




Повідомлення відредагував Подоляночка - 23 липня 2012 14:21
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
15 серпня 2012 16:36
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Смачне печиво і дуже швидке в приготуванні

шоколадно-мигдальнне печиво



борошно — 2 склянки ( по 250 мл)
какао — 1\2 склянки
цукор — 3\4 склянки
масло — 200 г
мигдаль підсмажений — 150 г
порошок для випічки — 1 1\2 ч. ложки
кориця мелена — 1\4 ч.ложки
гвоздика мелена — 1\4 ч. ложки
мускатний горіх мелений — 1\4 ч. ложки
сіль — 1\4 ч. ложки
яйце — 1 штука
цедра лимонна — 1 ст. ложка
біле вино — 50 мл
молоко — за потребою
шоколад чорний — 200 г
Розтерти масло з яйцем і цукром. Додати борошно, прянощі, розмелений мигдаль, сіль, порошок для випічки, вино. При необхідності слід додати трошки молока. Тісто має вийти м»яким, ніжним і не липнути до рук.
Розтачати тісто товщиною 1\2 см і нарізати невеликими ромбиками.
Випікати 6-7 хвилин при 180*С. Печиво виходить дуже м«яким, ароматним і ніжним.
Покрити печиво зі всіх сторін розтопленим на водяній бані шоколадом.


рецепт з Кукорами, словами автора

Мої: давала цедру з апельсина і також замість мигдалю - арахіс - теж вишло добре.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
30 вересня 2012 13:14
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Салат "Місто янголів"



100 г консервованої кукурудзи
200г вареної курки, порізаної кубиками
200 г шинки, теж кубиками
100 г чорносливу, знову кубиками
100 г маринованих огірків, кубиками
2-3 варених яйця, різаних
1 мілко нарізана цибулина
50 г голандського сиру натертого на грубій тертушці

Все перемішати, заправити майрнезом, прикрасити петрушкою.


Робила зразу на дві порції, бо одної мало нам... :amam:
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
30 вересня 2012 13:55
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Торт "Кароліна"



7 білків збити з 1,5 ст. цукру

Окремо розтерти 7 жовтків

Приготувати суху суміш - добре перемішати слідуючі складники:
1,5 ст. борошна
1 ст.л. крохмалю
3 ст. л. какао
1 ч.л. амонію
1 ч.л. соди

Всю цю суху суміш поступово, по 1 ст.л. додавати в збиті білки і перемішувати.

Потім додати жовтки.
Вийде рідке тісто.

Розділити і випекти 3 коржі.

Крем:

0,5 л. сметани збити з 200 г. цукрової пудри+200 г масла м"якого. Збити.

Торт складаємо так: 1 корж мастити кремом і викласти варені яблука
Для цього яблука очищаємо і варимо в сиропі (пропорція цукор-вода на око і на смак) майже без кипння на малому вогні.

2 корж мастимо і викладаємо варений чорнослив і горіхи смажені в довільній кількості.

3 корж матити і посипати тертим шоколадом.

Тортик дуже смачний і легкий!!!!

Повідомлення відредагував Подоляночка - 30 вересня 2012 13:56
Перейти на початок сторінки
Lutik
30 вересня 2012 16:09
Повідомлення #137


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 35
Реєстрація: 5.03.2012

ICQ:--

Бали: 124
Цитата: Подоляночка
пропорція цукор-вода на око і на смак

Я моцно вибачаюсь, але не могли б ви докладніше розказати про ці пропорції для тих, хто в танку.... :crying: хоча б приблизно....і скільки варити....
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
30 вересня 2012 16:17
Повідомлення #138


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Струдлі з яблуками




Ці струдлі я пам"ятаю стільки, скільки саму себе. Змалечку питала в бабусі, з чого вони робляться і бабуся завжди казала, що з того що є в хаті. Тепер рецепта в неї не доб"єшся, в принципі як і в мене, бо замішую їх на око і дійсно з того, що є в хаті.


Отже, насипаєте в миску борошно, до нього + зо два яйці, 3-4 пучки соди. 2 пучки солі і доливаєте молоком чи кисляком, чи то все разом так, щоб можна було замісити тісто. Якщо є, то + пару ложок сметани і обов"язково жир - на маргарин можна не розраховувати - як є, то розтопіть і дайте зо пів-пачки, а як нема, то ляємо олію, так, щоб було жирненьке. Вимішуємо тісто, воно має бути таке, як на вареники, але жирненьке і повинно датися тонко розкачати.

Чистимо багато яблук, ріжемо їх на кубики невеличкі.

Тісто ділимо на невеликі кульки і розкачуємо кожну в тоненький пласт, товщина 2-3 мм., на край закладаємо яблука - багатенько так - стільки, щоб воно по висоті дало закрутити рулет, посипаємо гарно цукром вже на пластові.

Закручуємо рулет, защипуємо краї. Обережно переносимо на дечко. Змащуємо збитим яйцем і зразу печемо.
І так кожен. Рецепту тут точнішого не нема.

О-о-о-о-о-!!! То таке добре!!! Особливо з молоком і великим куском!!!!


Смачного.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
30 вересня 2012 16:21
Повідомлення #139


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Lutik,
то нічого - води ляю зо півлітра, а цукор так, щоб було добре-добре солодке., тобто роблю сироп - ну спробуй дати 1 ст. цукру, покуштуй і добавиш ще як треба.
Перейти на початок сторінки
Lutik
30 вересня 2012 21:37
Повідомлення #140


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 35
Реєстрація: 5.03.2012

ICQ:--

Бали: 124
Буду пробувати...дуже вже цей тортик мені сподобався-і не важкий в випічці (обожнюю литі коржі), і смачна начинка(яблучка і чорнослив ням-ням)...дякую за рецептик..
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 07:58

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 43
Гостей: 38
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100